S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament adjudica les obres de l’escoleta i del centre de formació i ocupació del Cabanyal

Les dos obres sumen una inversió de més de tres milions d’euros per al barri

• Les dos infraestructures sumen una inversió de més de tres milions d'euros

28/05/2023

La Junta de Govern Local ha adjudicat en la seua reunió d’este matí les obres de l’escoleta d’educació infantil i també les del centre de formació i ocupació del barri del Cabanyal-Canyamelar. Les dos obres, integrades en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà del barri del Cabanyal-Canyamelar-Cap de França, estan cofinançades pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional FEDER i sumen una inversió de més de tres milions d’euros per al barri.
 

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha afirmat que “l’escoleta permetrà a les famílies del barri accedir a una educació pública i de qualitat per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys i hi invertirem 1’2 milions d’euros i amb un termini d’execució de les obres de huit mesos”. La regidora ha afegit que “l’escoleta preveu la construcció de sis aules amb eixida directa a banys i també eixida a pati propi i, a més, disposarà d’una aula multiusos i de psicomotricitat, cuina, menjador i safareig, sala de professors i sala de pares i mares”. Per la seua banda, segons la regidora, “el centre d’ocupació i formació està al voltant dels dos milions d’euros i les obres s’hi faran durant nou mesos”.

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Maite Ibáñez, ha recordat que “la Junta de Govern ha aprovat el contracte per a l’adjudicació de les obres de la nova escola infantil al Cabanyal-Canyamelar amb accés principal que s’obrirà cap a l’avinguda de Blasco Ibáñez”. Per a Ibáñez, “serà una escola municipal de primer cicle per tal que les famílies del barri escolaritzen els seus fills i filles en la franja d’edat de 0 a 3 anys. Disposarà de més de sis aules i cadascuna amb els seus respectius patis”.

L'escoleta de educació infantil ha estat adjudicada per 1.224.022’11 euros més IVA i té un termini d’execució de huit mesos a partir de l’inici de les obres. Està situada en l’illa delimitada pels carrers de Francesc Eiximenis, carrer del Llavador, carrer de Lluís Despuig i carrer del Poble Nou de la Mar. El projecte preveu la construcció de 6 aules amb accés directe a banys i eixida a pati propi. El centre disposarà, a més, d’una sala multiusos i de psicomotricitat, cuina, menjador, safareig, sala de professors i sala de pares i mares.

Per la seua banda, el centre d'ocupació i formació estarà ubicat al carrer de Lluís Despuig, 21 i 23. El pressupost d’adjudicació és de 1.957.298,66 més IVA i el termini d’execució de les obres és de 9 mesos a partir de l’inici de la construcció.

Recursos multimèdia

LLuïsa Notario
Maite Ibáñez