S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València destina un milió d'euros per a projectes comunitaris impulsats per entitats socials

La Junta de Govern aprovarà demà divendres la convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes d'intervenció en l'àmbit de l'acció social, que arribaran a un total de 80 entitats

• Cada entitat beneficiàrie podrà obtindre una quantitat anual de 14.000 euros

23/03/2023

La Junta de Govern Local aprovarà demà divendres la convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes d'intervenció en l'àmbit de l'acció social a la ciutat, corresponents a l'any en curs, 2023. Es tracta, tal com ha explicat la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, d'una convocatòria anual que compta amb una partida d'un milió d'euros, amb la qual es donarà suport a l'acció d'un total de 80 entitats socials de la ciutat.
 

“Des de l'Ajuntament de València, encapçalat per Joan Ribó, continuem apostant per reforçar la col·laboració publicoprivada amb les entitats del sector social de la ciutat per a reforçar els seus programes i projectes d'ajuda dirigits a millorar la vida dels col·lectius més vulnerables de la nostra ciutat”, ha explicat la regidora, qui ha subratllat que la convocatòria es dirigix a la realització de projectes “de marcat caràcter comunitari, col·laboratiu i des d'un criteri bàsic de participació publicoprivada”.

La convocatòria compta amb una partida d'un milió d'euros, que permetrà donar suport a l'acció de fins a 80 entitats socials de la ciutat. “Cadascuna d'elles podrà obtindre una quantitat anual de 14.000 euros per a desenvolupar eixos projectes que contribuixen a millorar el benestar a la nostra ciutat en col·laboració amb l'acció municipal”, ha assenyalat la regidora. Els projectes que es presenten a la convocatòria hauran d'anar destinats “a atendre la problemàtica personal, social i d'inserció laboral de persones afectades per la desigualtat, la marginació i l'exclusió social en el municipi de València, així com millorar les condicions de vida de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social”, segons s'establix en les bases de la convocatòria.

Quant a l'àmbit d'aplicació, es contemplen dos àrees: àrea del municipi de València, o àrea de fins a dos centres municipals de Servicis Socials. Cada entitat podrà presentar un sol projecte a la convocatòria, i s'atorgarà la subvenció a les 80 entitats els projectes de les quals hagen obtingut major puntuació en la valoració. El període d'execució dels projectes tindrà una duració de 12 mesos, i les entitats beneficiàries hauran d'iniciar les activitats l'1 de desembre de 2023 i concloure-les el 30 de novembre de 2024.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través del Registre Electrònic General de l'Ajuntament de València (seu electrònica). El termini per a presentar la sol·licitud serà de 20 dies hàbils a comptar des del dia següent a la publicació de l'anunci de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València, BOP. A més, la convocatòria es publicarà en el tauler d'edictes municipal i en la pàgina web de l'Ajuntament.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano