S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València participa en el circuit de carreres “Ponle freno” amb una prova nocturna

La carrera se celebrarà el 17 de juny i la inscripció continua oberta

• Cartell de la convocatòria

06/06/2023

La ciutat de València acollirà dissabte, 17 de juny, una nova edició del circuit de carreres “Ponle freno”. Fins al moment hi ha inscrites 1.700 persones en una competició que tindrà modalitat de 5.000 metres, de 10.000 metres i carrera infantil i que se celebrarà de nit. La recaptació es destinarà íntegrament a projectes a favor de les víctimes dels accidents de trànsit. El regidor d’Esports en funcions, Javier Mateo, ha explicat que es tracta d’una “cita molt especial perquè València, com a ciutat de carreres, és quasi obligatori que participe”.
 

El regidor ha destacat que ”enguany, com a novetat, la carrera serà nocturna. Serà una de les tres carreres nocturnes que hi ha enguany al circuit, un al·licient perquè entrem en dates estivals i recórrer la ciutat de nit té un component especial per tal que totes les persones s’animen i participen en una carrera que, no només és una cita esportiva, sinó també és una cita eminentment solidària”.

Mateo ha afegit que “l’objectiu que es persegueix amb esta carrera és generar un gran impacte i una conscienciació contra els accidents i les distintes casuístiques viàries”. Per això, Javier Mateo ha convidat la ciutadania a “participar en una carrera contra els accidents, que tenen un gran impacte no només en la persona afectada sinó també en la seua família”.

Per la seua banda, la responsable de comunicació del circuit de carreres “Ponle freno”, Natalia Rico, ha explicat que l’objectiu de la prova és “fomentar l’esport i conscienciar contra els accidents de trànsit”. Rico ha explicat que “de moment hi ha inscrites 1.700 persones a la ciutat de València però la inscripció continua oberta”.

Miguel Torres, representant de l’Associació Espanyola de Lesionats Medulars (AESLEME), ha destacat la importància de “fomentar l’educació viària per intentar arribar als joves valencians i conscienciar-los que un accident de trànsit et canvia la vida per a sempre”.

La carrera d’enguany se celebrarà dissabte, 17 de juny. La carrera infantil començarà a les 19:45 hores mentre que les modalitats de 5.000 i 10.000 metres està previst que comencen a les 20:30 hores. La inscripció en la carrera es manté oberta en la pàgina web https://compromiso.atresmedia.com/ponlefreno/ fins al mateix dia de la prova. La recaptació es destinarà íntegrament a les víctimes dels accidents de trànsit.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Javier Mateo