S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Més de 1.000 menors participen en el certamen municipal que invita a reflexionar sobre la importància de les persones majors

La regidor d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, ha presidit el lliurament de diplomes del Certamen “Iaio/iaia, he de contar-te una cosa”

• Imatge de la V edició del Certamen “Iaio/a he de contar-te una cosa”

17/11/2021

Més de 1.000 xiquets i xiquetes de tres centres educatius de la ciutat han participat enguany en la cinquena edició del certamen literari i de dibuix organitzat per l’Ajuntament amb l’objectiu de “promoure la reflexió al voltant de la importància de les persones majors com transmissors d’experiència i d’estima”. Així ho ha explicat hui la regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, durant l’acte de lliurament de diplomes d’este certamen convocat sota el títol de “Iaio/iaia, he de contar-te una cosa” i en el marc de les activitats de la 38 edició de la Setmana de les Persones Majors que es clausura hui.

 

Durant este acte, que s'ha celebrat en el Saló de Cristall de l'Ajuntament, la regidora ha agraït la participació d'escolars i centres educatius que s'han afegit a la cinquena edició d'este certamen “impulsada amb la intenció que els col·legis de la ciutat participen en esta enriquidora experiència intergeneracional pels beneficis que obtenen les dues generacions implicades”. Concretament, els participants han plasmat i expressat amb els seus dibuixos i relats curts com perceben als seus iaies i iaios, donant valor a les seues emocions, a l'atenció, a l'afecte i a les experiències que comparteixen.

Ha participat en el certamen alumnat d’educació infantil i primària, i d’educació especial de les escoles Esclavas de María, San Pedro Pascual i del Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària (CEIP) 9 d’Octubre. En concloure l’entrega de diplomes, que han rebut tots els participants, que s’han acostat fins a l’Ajuntament amb els seus majors, s’han llegit alguns dels relats seleccionats. Tots els dibuixos s’han exhibit davant al Saló de Cristall.