S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Joventut reforça les seues activitats d'oci i temps lliure amb eixides a la neu

En esta nova edició del programa Aventura´t es realitzaran eixides d'un dia a la neu a les estacions d'esquí de Javalambre i Valdelinares

• Cartell de l'activitat

27/02/2023

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València posa en marxa el programa “Aventura’t a la neu” al llarg del mes de març, amb cinc eixides d'un dia a la neu a les estacions d'esquí de Javalambre i Valdelinares. El programa “Aventura´t” integra diferents projectes i activitats d'oci alternatiu i ús positiu del temps lliure dirigit a persones joves. A les habituals excursions per la natura, escalada, espeleologia, tirolina, senderisme, barranquisme i altres activitats grupals s'afigen ara els viatges a la neu per a esquiar.
 

L'activitat, totalment gratuïta, inclou un forfait, dos hores de classe col·lectiva d'esquí /snow impartides per monitors titulats, lloguer d'equip complet, transport amb autobús des de València i menjar.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “un dels eixos fonamentals de la regidoria és fomentar l'oci saludable entre les persones joves; per això, hem reforçat i consolidat un programa estable format per un ampli catàleg d'activitats culturals, circuits multiaventura o activitats nàutiques i esportives. El fet de practicar un oci saludable és garantia d'una millor qualitat de vida, ja que aporta múltiples beneficis sobre la nostra salut mental, satisfacció personal i estat físic”. En este sentit, ha assegurat Ibáñez, “els viatges organitzats a les estacions d'esquí per a grups són una opció ideal per a teixir llaços entre els participants i viure experiències positives i inoblidables”.

En total, es faran cinc viatges d'un dia d'esquí / snow a Javalambre o Valdelinares per a 20 joves per cada eixida. Es podran beneficiar de la nova edició un total de 100 joves. Les dates programades són: 4, 5, 11, 12 i 15 de març.

Les places s'assignen per ordre d'inscripció. Podran participar els qui hagen nascut entre 1993 i 2004. Per a poder inscriure's, s'haurà d'acreditar documentalment que es viu, estudia o treballa a la ciutat de València. Les persones interessades a realitzar la inscripció poden fer-ho a través de la pàgina web de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València www.joventut-valencia.es , o informar-se a través dels Centres Municipals de Joventut.