S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comença la programació de “Concerts de Primavera 2023”

Organitzats pel Servici de Joventut, seran a càrrec de l'alumnat dels conservatoris José Iturbi i Professional núm. 2

• Cartell promocional dels concerts, que són gratuïts

09/05/2023

Dijous que ve, 11 de maig, tindrà lloc el primer concert de la programació de Primavera 2023 que el Servici de Joventut desenvolupa amb l'alumnat del Conservatori Municipal de Música José Iturbi i del Conservatori Professional núm. 2 de Música de València. Tots els concerts tindran lloc en l'Hostal de Morella i l'entrada és gratuïta.
 

El programa inclou quatre concerts els dijous 11, 18 i 25 de maig i l'1 de juny. Tindran lloc a partir de les 19.00 h en l'Hostal de Morella (carrer Hostal de Morella, 1). S'ha dissenyat un programa variat que inclou compositors de diferents èpoques. L'objectiu, segons ha explicat la regidora de Joventut, Maite Ibáñez, és acostar la música al públic jove alhora que es dinamitza l'espai cultural de l'Hostal de Morella.

Els quatre concerts tenen una programació diferent. S'alternen els compositors més coneguts de la música clàssica com Mozart, Chopin o Beethoven amb uns altres no tan recognoscibles pel públic juvenil com Popper, Heberle o Scarlatti. També s'interpretaran peces de compositors del nostre país com Enrique Granados, Gerónimo Giménez o Gaspar Cassadó.

El programa no inclou únicament peces clàssiques. Les persones assistents gaudiran també de la interpretació que l'alumnat dels conservatoris realitze de peces com “Mamma Mia” del grup Abba o la banda sonora de “Harry Potter i la Pedra Filosofal” de J. Williams. Tots els detalls de la programació de cadascun dels concerts pot consultar-se en el següent enllaç:

https://www.joventut-valencia.es/noticia/812/conciertos-de-primavera-2023-en-el-hostal-de-morella/