S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València ofereix 1.500 places perquè la joventut participe en activitats gratuïtes durant este estiu

El programa 'Estiu Jove' inclou, entre altres propostes, cursos d’idiomes, campaments i rutes, i tallers de fotografia, teatre i dansa

• Cartell del programa d'Estiu Jove

23/05/2023

La nova edició del programa ‘Estiu Jove’, de la Regidoria de Joventut, inclou activitats esportives, culturals i formatives que es desenvoluparan gratuïtament durant el mes de juliol. En total, l’Ajuntament oferix més de 1500 places per a joves de la ciutat de València d'entre 12 i 30 anys.
 

A la nova edició de ´Estiu Jove´ s’han programat cursos, tallers i tota mena d'activitats dirigides a la gent jove, algunes nàutiques en La Marina i altres en contacte amb la naturalesa. També es duran a terme circuits multi aventura, campaments, rutes guiades nocturnes, cursos d’idiomes i i tallers de fotografia, d’edició de vídeos, de teatre i dansa.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez ha explicat que “l'objectiu d'estes activitats gratuïtes és facilitar que les persones joves gaudisquen de l'estiu de la millor manera, aprenent i socialitzant mitjançant propostes d'oci educatiu i saludable, i fer costat als qui vulguen millorar la seua formació”.

Entre les activitats programades es troben cursos d'anglès, valencià, alemany i francès. També es desenvoluparan tallers de teatre, dansa (contemporània, hip-hop, jazz i inclusiva, jazz funk) i rutes nocturnes, i altres relacionats amb el disseny (lettering, fotografia, vídeo i brodat). Així mateix, destaquen les eixides multi aventura (en l'embassament de Loriguilla, tir amb arc, caiac, escalada, via ferrata en l´l'Alcora, barranquisme aquàtic a Anna, espeleologia a Montán), i les iniciatives relacionades amb l’esport com ara rocòdrom, futbol femení, vela i rem, i altres activitats nàutiques en La Marina. A més, la Regidoria de Joventut ha organitzat dos campaments: Viu La Natura i altre en anglès, diferents activitats culturals que s’emmarquen en l’apartat Estiu Urbà que inclou propostes culturals i esportives en els centres municipals de Joventut de ciutat: CMJ Grau-Port, Orriols, Patraix, Campanar, Malva-rosa i Russafa.

Podran inscriure's totes les persones joves que visquen, estudien o treballen a València. Les persones interessades podran fer-ho través de la pàgina web de la regidoria de Joventut https://www.joventut-valencia.es/, on pròximament es publicarà més informació que també estarà disponible a les xarxes socials.