Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Nacho Vegas i Smoking Souls encapçalen els concerts que celebren a partir de dijous els 35 anys del Jardí del Túria

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que la «Festa dels 35» serà gratuïta i reunirà a sis artistes durant dos jornades enfront del Palau de la Música

• Cartell anunciador La Festa dels 35!

28/06/2022

La Regidoria d'Ecologia Urbana continua el programa de celebració dels 35 anys del Jardí del Túria amb una festa de música que, durant dos dies, reunirà sis destacats artistes del panorama estatal. La «Festa dels 35!», que és com s'anomena esta iniciativa de concerts, es celebra el pròxim dijous 30 de juny i divendres 1 de juliol als trams X-XI del Jardí, davant del Palau de la Música, a partir de les 20 hores. «L'entrada és gratuïta perquè una de les idees principals és que fora obert i accessible a tota la ciutadania», ha assenyalat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo.


La festa que commemora els 35 anys del Jardí del Túria començarà dijous a la vesprada amb les actuacions de Derby Motoreta's Burrito Kachimba, Nacho Vegas i els valencians Capricornio Uno, mentre que divendres 1 de juliol, també a partir de les 20 hores, serà el torn dels també valencians Smoking Souls, Goa i la DJ valenciana Làuder, que tancarà estos concerts. «La iniciativa celebra la consecució d'un gran jardí ara fa 35 anys i en el que, la cultura en general i la música en particular, és part activa i fonamental del mateix amb instal·lacions com el Palau de la Música, el Palau de les Arts o la prestigiosa universitat Berklee», ha explicat el vicealcalde i regidor, Sergi Campillo.

El delegat d'Ecologia Urbana ha remarcat que la 'Festa dels 35!' «són uns concerts totalment gratuïts, perquè una de les idees principals és que foren oberts a tota la ciutadania, ja que hem de recordar que fou la ciutadania la que va guanyar este gran pulmó verd de la ciutat on es projectava una autopista i on la pressió ciutadana va propiciar un canvi de rumb històric per a la nostra ciutat».

Campillo ha agraït la col·laboració de la regidoria de Cultura Festiva, amb Carlos Galiana al capdavant, «perquè han donat suport a la celebració d'esta festa emmarcant-la dins de la Gran Fira de València, prestant tota la seua experiència organitzativa en este tipus d'esdeveniments que reunixen tantes persones».

Quant al cartell, el dijous destaca l'actuació de Nacho Vegas, un dels artistes independents més consagrats de l'escena estatal. També estarà una de les bandes més eclèctiques del panorama espanyol, Derby Motoreta's Burrito Kachimba, i obriran la vesprada i la nit els valencians Capricornio Uno, amb el seu pop atmosfèric.

El divendres 1 de juliol el plat gros el representen els valencians Smoking Souls, una de les bandes més aclamades i que ha traspassat fronteres amb molt d'èxit. Els hi acompanyaran en l'escenari situat davant el Palau de la Música el trap de Goa i la DJ valenciana Làuder, que farà ballar als assistents fins ben entrada la nit.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo