Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Consell Agrari de València estrena identitat visual “adaptada als temps actuals sense trencar amb els seus orígens, amb l’horta”

Alejandro Ramon: “el nou nom reforça el vincle amb la ciutat i el logotip representa la fisonomia més característica de l’horta, els cavallons”

• El Consell Agrari Municipal ha modernitzat la seua identitat visual

16/01/2022

El Consell Agrari Municipal modernitza la seua identitat visual “per a adaptar-la als temps actuals, però sense trencar el vincle amb els seus orígens: l’horta”. Així ho ha anunciat Alejandro Ramon, regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València i vicepresident del Consell Agrari de València, que és com es dirà d’ara endavant.

 

“La identitat visual del Consell Agrari havia quedat desfasada com a resultat del pas del temps i per això hem volgut plantejar un rebranding, amb un disseny nou per a la marca que aposta pel minimalisme, la senzillesa i la netedat en el disseny, millorant així la comunicació visual de la institució”, ha explicat l’edil, qui ha destacat que el símbol del nou disseny “representa la fisonomia més característica de l'horta de València, els cavallons”.

D'altra banda, el logotip és l'acrònim de Consell Agrari de València. El topònim del terme municipal substituïx així al terme 'municipal’ amb la intenció de “reforçar el vincle amb la ciutat de València, que conforma el seu àmbit de treball”.