Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Esports considera el projecte del poliesportiu de Benicalap presentat pel Valencia CF “adequat a les necessitats dels veïns i veïnes”

La regidora Pilar Bernabé explica que, una vegada aprovat per la Junta de Govern, el club podrà començar a construir les instal·lacions

• Recreació del futur poliesportiu de Benicalap

04/11/2021

La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha assegurat que el València CF podrà alçar el pavelló poliesportiu de Benicalap quan el projecte que acaba de presentar siga visat pels servicis municipals pertinents i aprovat per la Junta de Govern Local. Bernabé ha recordat que si el club esportiu “ha decidit fer front per fi al projecte que va assumir fa anys amb els veïns del barri ha sigut, en primer lloc, gràcies a la pressió exercida des de l'Àrea de Desenvolupament Urbanístic que gestiona la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez”.

 

Una vegada rebut el projecte per alçar el poliesportiu annex al nou estadi de Mestalla, en l'avinguda de les Corts Valencianes, Bernabé ha comentat: “El més important és que, gràcies a la pressió exercida per l'Ajuntament de la ciutat, especialment per part de la vicealcaldessa i responsable de Desenvolupament Urbanístic, el València CF ha presentat per fi el projecte del poliesportiu de Benicalap, un projecte que ve a complir amb els veïns i veïnes de Benicalap. El projecte ara ha de passar els informes preceptius abans que la Junta de Govern el puga aprovar. Una vegada aprovat, el Valencia podrà començar a construir i depén solament de la voluntat i presses que tinga de fer-ho”.

Bernabé ha recordat que els servicis municipals implicats han obligat a introduir modificacions en anteriors propostes però s'ha mostrat satisfeta amb el resultat final: “És un bon projecte molt adequat a les necessitats dels veïns i veïnes de Benicalap gràcies a la insistència d'este Ajuntament per aconseguir el que es mereixen els veïns de la zona nord de la ciutat”.

La responsable d'Esports ha anticipat algunes de les característiques del futur centre esportiu per a ús dels veïns: “És un poliesportiu de barri. Té una piscina de 25 metres, dos sales multiusos, una sala de musculació i, a més, dos pavellons, un d’ells multiesportiu per a practicar bàsquet, handbol o futbol sala, i un altre que estarà destinat a la gimnàstica artística, que és una disciplina per a la qual ara mateix no tenim cap instal·lació a València”. I ha tancat les seues explicacions indicant: “És una bona instal·lació que esperem que molt prompte puguem gaudir tots els veïns i veïnes de Benicalap”.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé