S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament obri el termini per sol·licitar les ajudes a la promoció del valencià als comerços

• Els comerços disposen de vint dies naturals per fer la sol·licitud

20/03/2023

La Regidoria de Gestió de Recursos convoca les ajudes per al foment de l’ús del valencià als comerços de la ciutat. La dotació pressupostària és enguany de 47.500 euros amb una quantia màxima de 2.000 euros per comerç. El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria d’ajudes i obri un termini de vint dies naturals per a la presentació de les sol·licituds.
 

Com en l’edició anterior, s’establixen huit línies d’ajudes per al foment de la llengua als comerços i que inclouen despeses per a la formació en valencià d’empleats i empleades, la retolació interior i exterior del local, publicitat en mitjans de comunicació, publicitat impresa, la creació o millora de la identitat corporativa, materials impresos duradors, creació, traducció i adequació de pàgines web i aplicacions mòbils, així com una línia específica per al sector hoteler i de restauració per a cartes de menú en paper o digitals. Totes les accions subvencionables hauran d’haver-se realitzat entre l’1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023.

Igualment, l’Ajuntament realitzarà una campanya publicitària per sensibilitzar la ciutadania i, en concret, el sector del comerç, de la necessitat de fer valdre el valencià en este àmbit i de treballar més i millor per tindre una clientela satisfeta.

El Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament és el servici encarregat de gestionar estes ajudes, que mantenen la dotació de 47.500 euros amb un màxim per establiment de 2.000 euros.

Les ajudes estan dirigides a persones físiques o jurídiques, societats civils i comunitats de béns legalment constituïdes, que siguen autònomes, microempreses o xicotetes empreses, i que realitzen la seua activitat en establiments comercials ubicats al terme municipal de València.

El tràmit de sol·licitud es pot fer per mitjà de la seu electrònica municipal o, en el cas de les persones físiques, de manera presencial als registres de l’Ajuntament de València així com de la forma prevista en la legislació. Per ampliar la informació, descarregar els formularis o encetar el tràmit en la seu electrònica municipal, podeu consultar la web https://bit.ly/40eYlJo