S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València dona suport econòmic a 55 projectes culturals no empresarials de la ciutat

La Junta de Govern va aprovar este divendres una subvenció de 150.000 euros en el marc de les ajudes creades l'any 2016

• La finalitat de la convocatòria és afavorir les programacions i projectes culturals de caràcter periòdic

01/10/2022

La Junta de Govern Local va aprovar divendres la concessió de subvencions per a la realització d'un total de 55 projectes culturals no empresarials, proposats per diferents entitats de la ciutat. Es tracta d'una nova edició de la convocatòria d'ajudes a entitats sense ànim de lucre, posada en marxa l'any 2016, i que enguany suposarà una aportació total de 150.000 euros.

 

La finalitat d'esta convocatòria és afavorir el foment de programacions i projectes culturals que es realitzen a la ciutat de València amb caràcter periòdic, la projecció i l'impacte del qual redunde en la diversificació i qualitat de l'oferta cultural de la ciutat, i dels quals es derive un ampli impacte i benefici per a la ciutadania. Entre els canvis incorporats en les bases de la convocatòria de subvencions en concurrència competitiva de 2021, estava la modificació dels criteris de valoració dels projectes per a donar més valor a la qualitat dels mateixos criteris.

Amb anterioritat a l'any 2016 no existia cap convocatòria en concurrència competitiva a la qual pogueren accedir les entitats associatives de la ciutat que van desenvolupar iniciatives culturals. Des d'eixe any, l'Ajuntament ha donat suport a la realització de projectes culturals duts a terme per un total de 291 entitats no empresarials, amb un pressupost total de vora 750.000 euros.

El 18 febrer d'este mateix any la Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria i les bases de les subvencions que atorga de l'Ajuntament de València destinades a la realització de programacions i projectes culturals de l'any 2022. Durant els 30 dies hàbils que va estar oberta la convocatòria, van ser 73 les entitats, institucions i associacions sense ànim de lucre que es van presentar la sol·licitud d'ajuda. D’estes entitats, 8 han quedat excloses per no tindre puntuació mínima requerida, 3 han desistit i 7 han quedat excloses per incompliment de les bases de la convocatòria.