Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Valéncia acull el fòrum Urban Tourism Trend, que debat sobre sostenibilitat ambiental en empreses i destins

Emiliano García: “Volem un turisme més integrat, més respectuós amb l'entorn, amb la nostra tradició, la nostra avantguarda i els nostres veïns”

• L'Ajuntament invertirà 7,5 milions dels Fons Generation en el Pla de Sostenibilitat en Destinació, els pròxims 3 anys

27/04/2022

València alberga el fòrum d'experts XII Urban Tourist Trends, el primer dels quatre que s'organitzaran amb motiu del reconeixement de la ciutat com a Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022 per part de la Comissió Europea. Es tracta d'unes jornades de debat amb ponents i experts de l'entorn local, nacional i europeu, juntament amb els quals s'analitzarà el present i el futur de l'activitat turística, i que versaran sobre els quatre pilars del turisme intel·ligent: sostenibilitat, digitalització, accessibilitat i patrimoni i creativitat.

 

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano Garcia, ha inaugurat la jornada a l'auditori Joan Plaça, del Jardí Botànic, i ha destacat el perfil tècnic i professional de tots els ponents. L'edil ha explicat que estos fòrums de debat “són especialment importants per a continuar avançant cap al turisme que volem i que a València tenim ben clar: volem un turisme cada vegada més sostenible, més integrat, més respectuós amb l'entorn, amb la nostra tradició, amb la nostra avantguarda, amb els nostres veïns i amb les nostres empreses. Però també volem un turisme cada vegada més competitiu, entenent que no hi ha turisme sostenible que no siga rendible”.

Tots els ponents són noms de referència en l'àmbit de la sostenibilitat ambiental turística aplicada, tant en empreses turístiques com en destinació. Entre ells, participen Guy Bigwood, de la GDSM (Global Destination Sustainability Movement); Olivier Occelli i Julie Benisty Oviedo, de l'Oficina de Turisme i Congressos de Bordeus; Pepa Crespo, de Bioparc València; Ana Suria, de Pago de Tharsys; Sébastien Repéto, de My destination; Rafa Mossi, de Gestió de Projectes de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València; i Antonio Bernabé, director de Visit València.

Emiliano García ha destacat que des de la Regidoria de Turisme i Internacionalització i Visit València “estem treballant en el Pla de Sostenibilitat en Destinació, en el qual invertirem un total de 7,5 milions d'euros els pròxims 3 anys, procedents dels Fons Next Generation, fons que avalen els projectes de sostenibilitat ambiental presentats per la nostra ciutat”.