Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La V Marxa contra la Violència de Gènere recorrerà el centre de la ciutat este diumenge

L’Ajuntament informa de talls de trànsit, restriccions d’estacionaments i afeccions a l’EMT

• Itinerari de la V Marxa contra la violència de gènere

26/11/2021

La V Marxa contra la Violència de Gènere, de caràcter no competitiu, se celebra diumenge amb l’objectiu de sensibilitzar a la població d’este problema social i aconseguir la tolerància zero front a este tipus de violència. El recorregut d’esta marxa tindrà una longitud aproximada de 5,5 km i s’acompanyarà de diverses activitats que es duran a terme a la zona de meta. L’inici serà a les 10.00 hores i romandrà fins les 11.20 hores, mentre que el desenvolupament de les activitats esportives a la zona de meta finalitzarà a les 13.00 hores.

 

Concretament els i les participants eixiran del passeig de l’Albereda (entre el pont del Real i el de l’Exposició), i passaran pel pont de les Flors, avinguda de Navarro Reverter fins a la Porta de la Mar, i carrers de Colón, de Xàtiva, de Guillem de Castro, de Blanqueries, de Comte de Trénor, de Pintor López, i les places del Temple, de Tetuan i el pont del Real fins a la meta a l’Albereda, zona on es desenvoluparan les activitats posteriors (entre el pont del Real i el de l’Exposició).

Talls al trànsit previs i restriccions a l’estacionament

Amb motiu d’esta marxa, a les 06.00h del mateix diumenge es tancarà al trànsit rodat l’Albereda entre el pont del Real i el de l’Exposició per al muntatge de la zona d’eixida i meta. I estarà prohibit l’estacionament en l’Albereda (exceptuant via de servici), entre el pont del Real i el de l’Exposició, des del dissabte 27 a les 19.00 hores fins al diumenge 28 a les 14.00 hores. En este mateix horari també es restringeix l’estacionament en la part central i el lateral més proper a l’antic llit del riu Túria de l’Albereda entre el pont de l’Exposició i el pont de les Flors.

Afeccions al transport públic

Pel que fa a l’EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d’Última Hora de la web, de l’App i en xarxes socials de la pròpia EMT.

Disposem de plànol de la marxa