S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Aprovat el projecte de construcció de huit vestidors i la reordenació del camp d'hoquei de Tarongers

València invertirà 2.000.000 d'euros, finançats en part amb una subvenció del Consell Superior d'Esports

• Instal·lacions esportives de Tarongers

18/09/2022

L'Ajuntament de València ha aprovat el projecte i construcció de huit vestidors per mòduls en la instal·lació municipal del camp d'hoquei de Tarongers. Gràcies a esta inversió, es construirà el nou equipament que permetrà allotjar a equips d'elit i comportarà també la reordenació i remodelació de la instal·lació d'hoquei. L'actuació té un pressupost de dos milions d'euros i estarà sufragat en part pel pla de subvencions 2022-2023 del Consell Superior d'Esports.

 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo, ha volgut destacar el treball realitzat en la millora de les instal·lacions esportives per a l'acollida d'esdeveniments d'àmbit nacional i internacional “Esta línia marcada per la Fundació Esportiva Municipal i l'Ajuntament de València pretén dotar de millors infraestructures esportives per tal que els esportistes desenvolupen al màxim nivell les seues competències i que puguem allotjar grans esdeveniment de nivell internacional, com la FIH Women’s Nations Cup i el campionat d'Europeu d'Hoquei de 2023, i que València continue posicionant-se com una seu de referència en esports com l'hoquei en tot Europa”.

L'objectiu d'esta inversió és adequar la instal·lació municipal per a la celebració dels dos grans esdeveniments que acollirà València en els pròxims mesos. El primer d'ells serà la FIH Women’s Nations Cup que se celebrarà del 10 al 17 de desembre i en els quals participaran països com el Canadà, l'Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Corea, Sud-àfrica, a més de les Redsticks, que exerciran d'amfitriones.

El segon gran esdeveniment serà del 23 de juny a l'1 de juliol de 2023 amb la celebració del Campionat Europeu d'Hoquei. D'altra banda, abans que finalitze l'any, està previst que la instal·lació esportiva municipal es convertisca en Centre Especialitzat d'Alt Rendiment (CEAR), el que comportarà també una reorganització dels diferents espais del camp d'hoquei de Tarongers.

Este recinte es sumarà a uns altres com el Centre d'Alt Rendiment de Judo en el Poliesportiu de Benimaclet, així com instal·lacions en les quals competeixen esportistes d'elit com l'Estadi del Túria (Tram III) del Jardí del Túria, el Velòdrom Lluís Puig o el Pavelló de la Font de Sant Lluís, entre d’altres.

D'esta manera, la Fundació Esportiva Municipal i l'Ajuntament de València continuen amb la seua aposta en la promoció i l'impuls per l'esport de màxim nivell. Amb esta remodelació es pretén continuar acollint grans esdeveniments com la FIH Pro League, celebrada enguany mateix, i que els equips desenvolupen les seues activitats en les millors condicions possibles.

Recursos multimèdia

Javier Mateo