S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Dissabte

25

Març

Cerca avançada

Tornar

Exposició 'Nou regne natural'

GALERIA DEL TOSSAL

  • PL. DEL TOSSAL, S/N
  • 46003, VALENCIA
  • Telèfon: 96.398.18.03 (Concertar visitas para grupos) 96.398.18.03 (Concertar visitas para grupos)
  • Email: patrimoniohistorico@valencia.es
  • Url: https://www.valencia.es

DATA: 03 de març 2023 - 07 de maig 2023
HORARI: dilluns a dissabte de 16.00 a 19:00h i diumenges de 10.00 a 14.00 h.
PREU: gratuït


Durant els mesos de març i abril del 2023 es podrà visitar en la Galeria del Tossal de València, Nou Regne Natural, l'última exposició individual de l'artista peruà Martín López Lam. La mostra reuneix una sèrie d'obres en paper realitzades en els últims anys que giren entorn de la representació botànica, proposant un viatge a través d'escenaris on es mesclen paisatges extrets de còmics al costat d'il·lustracions vinculades a les expedicions científiques espanyoles del segle XVIII a les seues colònies a Amèrica i Àsia. El resultat és un herbari mutant, on les formes i els colors coquetegen amb la ciència-ficció especulativa, el post-humà, el fòssil i l'arqueològic.

La mostra la compon una vintena de dibuixos sobre paper en diferents formats, a més de serigrafies monocromàtiques produïdes especialment per a aquesta exposició. Es pot apreciar 3 tipus diferents de treballs: dibuixos en paper; xicotets dibuixos monocroms realitzats a partir de portades de còmic i ombres vegetals; i assemblatges de paper muntades específicament per a la sala.

NOU REGNE NATURAL forma part dels projectes seleccionats en la Convocatòria Oberta d’Exposicions llançada per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València en el 2021.