S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Diumenge

27

Novembre

Cerca avançada

Tornar

VI aniversari declaració Falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat

DATA: 26 de nov. 2022 - 30 de nov. 2022
HORARI: diferents horaris
PREU: gratuït
LLOC: diverses ubicacions


El món faller celebrarà el pròxim 30 de novembre el VI aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, una commemoració que s’estendrà més enllà d’esta data i arribarà fins al març de 2023. 
 

Programació

  • El dissabte 26 de novembre, a partir de les 18.00 hores, la Cavalcada del Patrimoni –que habitualment se celebra al mes de març- es trasllada en esta ocasió especial a la celebració d’este aniversari. Una dansà popular a les portes de la Llotja, a les 20.30 hores, prendrà el relleu a la Cavalcada.
  • El diumenge 27 de novembre, a les 14.00 hores, gran mascletà als carrers de la Ciutat de l’Artista Faller.
    Els dies 26 i 27 obriran les portes al públic els museus festius de la Comunitat Valenciana, entre ells el Museu Faller i el Museu de l’Artista Faller de València.
  • El dimecres 30 de novembre, l’alcalde de València, el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, i les Falleres Majors de València presidiran el tradicional brindis institucional a les 22.00 hores a les portes de l’Ajuntament de València. La celebració finalitzarà amb un castell de focs artificials que es dispararà des de la casa consistorial i que omplirà de llum el centre de la ciutat.
     
Més informació