S'està cercant, espereu....

Composió del Ple | Ajuntament de València - València

Elisa Valía Cotanda

 

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L'AJUNTAMENT

Regidora del Partit Socialista.
Representant en el Consell d'Administració de l'Empresa Mixta Valenciana d'Aigües (EMIVASA).
Patrono de la Fundació de la CV. Centre Mundial de l'Alimentació Urbana Sostenible.
 

DECLARACIONS DE BÉNS, DRETS PATRIMONIALS I DADES TRIBUTÀRIES

Retribució anual bruta: 74.431,28 €

Declaració de béns, drets patrimonials i informació tributària:
BOP 30-06-2023 (pdf 162 Kb)

BIOGRAFIA

Vaig nàixer a València el 1983. Sóc arquitecta per la Universitat Politècnica de València i tinc un màster executiu per l'Escola d'Organització Industrial i un màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea per la Universitat de València.

Des de 2010 he desenvolupat la meua activitat professional en el camp de l'arquitectura i l'urbanisme en projectes de rehabilitació, planejament urbanístic i d'assessorament a entitats locals en la definició del desenvolupament urbà en l'àmbit europeu. Des de 2014 fins a la meua incorporació com a regidora he centrat la meua activitat a la Universitat de València en el desenvolupament de polítiques públiques en l'àmbit europeu en el marc de més de vint projectes de R+D+I finançats per la Comissió Europea.

Els últims anys he prestat assessorament a empreses per al desenvolupament d'activitats R+D+I en l'àmbit europeu, especialment en àmbits com l'accessibilitat i el disseny universal, així com en la definició d'estratègies per a captar fons europeus en diferents programes. A més, des de 2017 sóc avaluadora de projectes R+D+I per a la Comissió Europea i consultora internacional d'innovació per a empreses i entitats europees.

He sigut secretària general de l'Agrupació Russafa-Pobles del Sud del PSPV-PSOE entre 2012 i 2018 i vocal de la Junta Municipal de Russafa pel PSPV-PSOE entre 2013 i 2015.
 

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf 215 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Certificat Arquitectura (pdf. 168 kb) Màster Executive Innovation(pdf. 109kb) Màster Universitari en Estudis internacionals i de la U.E.(pdf. 424kb)

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 962085179
Adreça: Carrer Convent Sant Francesc, 2-planta 2a - 46002
Correu electrònic: evalia@valencia.es
Xarxes socials: 
Twitter: https://twitter.com/elisavalia 
Instagram: https://www.instagram.com/elisavalia