S'està cercant, espereu....

Composió del Ple | Ajuntament de València - València

Gloria Tello Company

 

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L'AJUNTAMENT

Regidora de la Coalició Compromís.
Vocal del patronat de la Fund. de la CV. Promoció Estratègica, Desenvolupament i Innovació Urbana (Las Naves).
Vocal del Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València.
Vocal de la Mostra de València i Inicatives Audiovisuals.
 

DECLARACIONS DE BÉNS, DRETS PATRIMONIALS I INFORMACIÓ TRIBUTÀRIA

Retribució anual bruta: 74.431,28 €

Declaració de béns, drets patrimonials i informació tributària:
BOP 30-06-2023 (pdf 162 Kb)

BIOGRAFIA

Nascuda al Cabanyal el 22 de març de 1978. Activista a Salvem el Cabanyal, així com a altres moviments socials relacionats amb la façana marítima i els drets i benestar dels animals.

En la meua vesant acadèmica, em vaig llicenciar en Sociologia i vaig cursar tres màsters universitaris: en Gestió i Promoció del Desenvolupament Local, en Professora d'Educació Secundària i en Publicitat i Comunicació.

Entre els anys 2015 i 2019, he exercit de Tinenta d'Alcalde, Coordinadora General de l'Àrea de Cultura i Regidora de Benestar Animal, Presidenta del Palau de la Música de València i de la Mostra de Cine de València i anteriorment com a personal de confiança al Grup Municipal de Compromís a l'Ajuntament de València a l'últim període de la legislatura 2011-2015.

Com a sociòloga al Museu Valencià d'Etnologia, a la Fundació Intercoop i a l'Ajuntament de Catarroja. I també elaborant i coordinant diversos llibres, dossiers i articles per al Museu Valencià d'Etnologia i la Fundació Intercoop.

Així mateix, als últims anys he assumit responsabilitats polítiques com la de ser Presidenta i anteriorment vocal de Compromís al Districte Marítim, així com membre de la Secretaria de Sectorials de Compromís per València.

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf 239 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Llicenciatura en Sociologia (pdf 4,3 mb.). Màster Universitari en Gestió i Promoció del Desenvolupament Local (pdf 2,9 mb.). Màster Universitari de Professora d'Educació Secundària (pdf 4 mb.). Màster en Publicitat i Comunicació Empresarial (72,2 kb)

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 962085350
Adreça: Carrer Convent Sant Francesc, 2 - 46002
E-mail: gtello@valencia.es
Xarxes socials:
Facebook: https://www.facebook.com/gloria.tello.company
Twitter: https://twitter.com/gtellocompany