S'està cercant, espereu....

Composió del Ple | Ajuntament de València - València

Marta Torrado de Castro

 

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L'AJUNTAMENT

Regidora del Grup Municipal Popular.
Titular de l'Àrea de Benestar Social.
Regidora Delegada de Servicis Socials.
Presidenta de la Junta Municipal d'Exposició.
Vocal Delegada del Consell Escolar Municipal.
Vocal suplent del Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València.
 

DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta: 81.349,24 €

Declaració de béns i drets patrimonials, i informació tributària:
BOP 30-06-2023 (pdf 162 Kb)

BIOGRAFIA

Va nàixer a València el 20 de gener de 1966. Casada. Va estudiar al col·legi Domus, al CEU San Pablo i a la Facultat de Dret de València.

Està afiliada des de 1986 al Partit Popular (llavors denominat Aliança Popular), des d'on va començar a participar activament en l'organització juvenil Noves Generacions (NNGG) amb la qual va formar part del Consell de la Joventut de València i posteriorment del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV).

En 1987 és elegida secretària provincial de NNGG de València i, en 1990, secretària general regional de NNGG del PPCV. Després de les eleccions municipals de 1991 va ser nomenada assessora del grup municipal popular de l'Ajuntament de València amb el qual va desenvolupar nombrosos esdeveniments esportius a la ciutat: el recorregut de la torxa olímpica pels carrers de València, responsable dels voluntaris olímpics valencians a les olimpíades de Barcelona 92, etc.

Des de 1995 i fins a 2012 va ser regidora i tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de València en diferents regidories i àrees de govern municipal, càrrecs que compaginava amb diferents llocs de responsabilitat política dins del Partit Popular, en què va ser vicesecretària de Comunicació del PPCV de 2008 a 2012.

En 2008 va ser elegida diputada nacional per València en la IX i X legislatura i portaveu adjunta del grup parlamentari popular al Congrés dels Diputats. En 2016, en la XI legislatura, és senadora i portaveu de Cultura del grup parlamentari del PP i, en la XII legislatura, és votada novament com a senadora i nomenada presidenta de la Comissió d'Educació i Formació Professional al Senat.

 

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf. 374 Kb)

REGISTRE D'OBSEQUIS

Obsequis

DADES DE CONTACTE