Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

28

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Bono Reactiva Centre Històric

La campanya BONS REACTIVA CENTRE HISTÒRIC és una iniciativa de l’Ajuntament de València, duta a terme a partir d’un conveni firmat amb la Associació de Comerciants del Centre Històric de València, amb l’objectiu de fomentar la dinamització de l’activitat econòmica, comerç, hostaleria i altres serveis molt especialment en el Centre Històric de la ciutat de València, paralitzada de manera important per la crisi sanitària produïda per la pandèmia del covid-19.

Els establiment oberts al públic que vullguen participar hauran d’inscriure’s del 3 al 17 de novembre de 2021.

 

Qualsevol consumidor major de 16 anys podrà obtindre, associat a un DNI/NIE, un màxim de dos bons per a les compres o serveis en les establiments adherits a la campanya, dels quals el 50% del bo l’aportarà el client a través de la passarel•la de pagament habilitada, i el 50% restant serà una aportació directa de l’Ajuntament de València. En definitiva, cada bo tindrà un valor de 100€.

El termini per a l’adquisició dels bons serà del 5 de novembre i finalitzarà a l’agotar-se el total de bons emesos i, com a màxim, el 20 de desembre del 2021.

 

MÉS INFORMACIÓ: En el web https://bonoreactivacentrehistoric.com/