Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

28

Setembre

Cerca avançada

Tornar

COL·LABORA. Subvencions per a projectes d'intervenció col·laborativa 2019.

COL·LABORA. Subvencions per a projectes d'intervenció col·laborativa 2019

La present convocatòria de subvencions té per objecte el finançament de projectes d'interés social i d'intervenció comunitària presentats per entitats sense ànim de lucre de la ciutat de València, que fomenten la col·laboració entre els poders públics i la ciutadania en l'àmbit del benestar, actuant amb caràcter preventiu, en qualsevol dels seus nivells (prevenció primària, secundària o terciària) davant problemes que afecten persones i grups en risc d'exclusió social i que promoguen i executen accions públiques i privades que afavorisquen el desenvolupament d'aquests grups i persones.

Amb aquesta convocatòria s'aposta per un tipus de projectes ajustats a les realitats de cada zona de la ciutat, per al que s'adjunta un diagnòstic de necessitats de cadascuna, i amb un marcat caràcter comunitari, col·lectiu o col·laboratiu i des d'un criteri bàsic de participació públic-privada.

(10/04/2020) Suspensió dels terminis d'execució i justificació d'aquells projectes subvencionats (pdf 72 kb).

(19/12/2019) Resolució de la convocatòria (pdf 410 kb).

D'acord amb les bases de la convocatòria, els annexos 4, 5, 6, 7 i 8 s'aportaran per les entitats beneficiàries, a través del tràmit següent:

"Aportació de documentació a sol·licituds/expedientes ja en tràmit per l'Ajuntament". (31/05/2019) Requeriment per a esmenar les sol·licituds presentades a la convocatòria (pdf 291 kb). (11/04/2019) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica. (02/04/2019) Anunci de la CONVOCATÒRIA (pdf 736 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n. 70, de 10 d'abril de 2019.

Termini des de: 11 d'abril

Termini fins a: 14 de maig de 2019, ambdós inclusivament.

Lloc de presentació: Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica en el Registre Electrònic General de l'Ajuntament de València a través de la seu electrònica.

Pot trobar este document en: