S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimarts

28

Novembre

Cerca avançada

Tornar

Instal·lació de Punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics

L'Ajuntament de València, en compliment amb els objectius del seu Pla de Govern, aprovà el 26 de novembre de 2018 el “Projecte d’Instal·lació de punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics, integrats en l’Estratègia DUSI” que contemplava l’execució de tres punts de recàrrega ràpida.

Estos tres punts de recàrrega en superfície de València estan localitzats al carrer de Martí Grajales prop del Mercat del Cabanyal, al carrer d’Eugènia Vinyes i al carrer de la Sèquia de la Cadena. Cada punt de recàrrega té dues places per a estacionar els vehicles, un per a la càrrega i l’altre per al temps d’espera.

Les instal·lacions de recàrrega elèctrica ràpida són d’especial utilitat per als professionals que fan un ús intensiu del seu vehicle en ciutat, o vehicles de pas que necessiten una recàrrega important per a realitzar el trajecte de tornada al seu punt d’origen. En qüestió de mitja hora, depenent del tipus de vehicle i bateria que tinga, els carregadors amb 50 kW de potència, poden deixar un vehicle carregat al 80%. El model que s’ha instal·lat és el IngerevRapid 50, un punt de recàrrega ràpida multi-estàndard, compatible amb tots els estàndards CHAdeMO, CCS i Mode 3 Tipus 2, concebut per a estacions de servici i per abastir a flotes d’alta rotació.

Per accedir al seu ús, les persones interessades hauran de fer-ho mitjançant l’aplicació “Recarga Pública Iberdrola” disponible per als dispositius mòbils Android i IOS (el manual d’ús de l’aplicació pot consultar-se i descarregar-se en esta pàgina web).

El Preu Públic pel Servici de Recàrrega Ràpida de Vehicles Elèctrics en la Via Pública ha estat esta

Manual d'ús de l'App

Preguntes freqüents (pdf 450 kb).

Ubicació dels punts de recàrrega:

Pot trobar este document en: