S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

22

Març

Cerca avançada

Tornar

Música, València! LGTBI

‘Orgull valencià’ és la llista de cançons per a reivindicar i celebrar el Dia de l’Orgull LGTBI, amb més de 60 temes. Esta llista forma part del projecte «Música, València!».

Trieu on voleu escoltar-la:

 

   

 

Voleu descobrir més música?
«Música, València!» és un projecte amb més de 45 llistes de cançons i vora 1.00 grups i artistes referenciats. La recopilació més gran de música en valencià en Spotify i YouTube, classificada per categories: novetats, gèneres, moments i temàtiques. Podeu accedir-hi des d’ací.


Projecte participatiu
Podeu suggerir cançons i llistes a través de l'adreça musicavalencia@valencia.es . Expliqueu-nos la idea per a una nova llista o proposeu el títol i l'artista d'una cançó concreta i la llista on proposeu que s’incloga.

 

Subscriviu-vos-hi!
Podeu subscriure-vos als nostres canals de Spotify i YouTube i també a les llistes que més vos agraden per a tindre-les localitzades i sempre a punt per a fer-les sonar quan vullgueu.


La música allà on aneu
Gaudiu de la nostra música a tota la ciutat: edificis municipals, parcs i jardins, platges, transport públic... Escanegeu el codi QR i trieu en quina plataforma voleu escoltar les llistes.

 

És un projecte del Gabinet de Normalització Lingüística amb la col·laboració de:


 

 

 

 

Pot trobar este document en: