Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

28

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Subvencions per a la promoció d'activitats econòmiques València 2022

La present convocatòria té per objecte escometre actuacions immediates encaminades a pal·liar les greus conseqüències de la pandèmia pel que es fa necessari impulsar l'activitat econòmica convocant subvencions per a l'exercici 2022, destinades a potenciar i consolidar l'ecosistema emprenedor valencià així com crear ocupació. L'economia local s'ha vist greument afectada per aquesta pandèmia pel que la Regidoria d'Emprenedoria i Innovació Econòmica pretén fomentar el teixit econòmic i l'ocupació en el terme municipal de València.


Aquesta convocatòria inclou dos programes específics, compatibles entre si, que es detallen en els seus corresponents annexos:
a) Programa I Subvenció Emprén, destinat a recolzar en els inicis de l'activitat a persones que hagen emprés recentment en el terme municipal de València.
b) Programa II Subvenció Emplea, destinat a afavorir la contractació indefinida de persones a temps complet en el terme municipal de València.
 

(08/04/2022) Llistats provisionals (pdf 817 kb).

 

(22/02/2022) Programa I Subvenció Emprén: Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.

(22/02/2022) Programa II Subvenció Emplea: Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.(18/02/2022) Bases de la convocatòria (pdf 407 kb).

 

Informació i consultas:

Correu electrònic: reactiva@valenciactiva.es

Webchat: https://valenciactiva.valencia.es/es/reactiva

MÉS INFO: En el web de València Activa.

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n.43, de 3 de març de 2022.

Termini des de: 4 de març

Termini fins a: 23 de març de 2022, ambdós inclusivament.