S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dilluns

27

Març

Cerca avançada

Tornar

Rutes Literàries València. Vicent Andrés Estellés

El Gabinet de Normalització Lingüística (GNL) de l'Ajuntament de València ha realitzat esta primera ruta, que forma part d'un projecte més ampli, Rutes Literàries València, per promocionar i treballar l’obra dels poetes i les poetesses valencianes.

Les rutes literàries quedaran senyalitzades amb unes plaques d’uns 25x25 centímetres, aproximadament, en la vorera. Cadascuna d’estes plaques contindrà una marca de les rutes literàries amb la concreció de cada autor o autora, el logo de l’Ajuntament, el títol o un vers del poema relacionat i un codi QR amb una locució del poema. A més, a voltes portarà una explicació addicional del punt

Ara, gràcies a estes plaques qualsevol ciutadà o ciutadana o visitant podrà fer la ruta de Vicent Andrés Estellés, conéixer l’obra del poeta i inclús escoltar algun dels seus poemes.

Detalladament, els poemes i els punts de la ruta d’este autor seran: “Els amants”, al carrer d’En Llop; “fragment de Teoria i pràctica de la flor natural”, a la plaça redona; “Ací”, al carrer Cabillers; “L’ofici”, al carrer Miracle; “Propietats de la pena-Les paraules inconscients”, a la plaça de Sant Lluís Bertran; “Dies, al carrer Samaniego”; “Cos mortal”, al Portal de Valldigna; “No escric èglogues”, a l’església de Sant Joan del Mercat; “Les coses”, a l’avinguda de l’Oest; “Arbres de pols”, a la plaça de Sant Agustí; “Assumiràs la veu d’un poble”, a la plaça de l’Ajuntament; i al carrer Misser Mascó (on Vicent Andrés Estellés va viure uns anys i li va dedicar un poema al carrer).

Díptic de la ruta (pdf 752 kb).​​

Poemes de la ruta recitats pel rapsode Vicent Camps (textos en pdf 707 kb).

Poemes recitats: Escolta'ls ací.

Codis QR amb locució del poema.

Els amants Ací em pariren Ací
L'Ofici  Inconscients Dies
Cos mortal Èglogues Les coses
Arbres de Pols Assumiràs Misser Mascó

 

 

Pot trobar este document en: