S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

22

Març

Cerca avançada

Tornar

Selecció de tres peces breus de dansa en espai exterior urbà

Selecció de tres peces breus de dansa en espai exterior urbà

Situar la dansa en l'espai de la quotidianitat urbana facilita un intercanvi amb l'espectador diferent a l'usual, alié a la dansa. D'una banda, s'estimula a l'espectador al fet que mire l'entorn amb el qual conviu diàriament de manera diferent i, per l'altre, se'l convida a descobrir una forma d'expressió artística no sempre accessible al gran públic.

Dansa València 2020 que tindrà lloc del 28 de març al 5 d'abril, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, ampliarà la seua programació habitual per a integrar un nou cicle de recorreguts urbans els dies 28 i 29 de març.

L'Ajuntament de València i el IVC, a fi de configurar la programació d'aquests recorreguts, obrin convocatòria per a la selecció de 3 projectes coreogràfics breus per a la seua exhibició en l'espai urbà. Aquesta convocatòria va dirigida a artistes, companyies i altres professionals valencians que treballen en les àrees de la dansa i les arts vives i que desenvolupen proposades d'exhibició.

(03/12/2019) BASES de la convocatòria (pdf 106 kb).

Dades de la campanya:

Termini des de: 3 de desembre

Termini fins a: 23 de desembre de 2019.

Lloc de presentació: S'haurà d'enviar al correu lagranja.coordinacio@gmail.com . Es contestarà a totes les sol·licituds amb un correu de justificant de recepció.

Pot trobar este document en: