S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Les instal·lacions esportives de la ciutat estaran obertes al públic 10 dies festius de 2023

La FDM de València ha publicat el calendari d'obertura i tancament de les Instal·lacions Esportives Municipals (IIDDMM) per a enguany

• Instal·lacións esportives de la FDM

05/02/2023

La Fundació Esportiva Municipal, FDM, de València ha publicat el calendari d'obertura i tancament de les instalaciones deportivas municipales per a enguany, 2023. Tal com es recull en el document publicat, a més de les jornades ordinàries d'obertura, el calendari aprovat inclou un total de 10 festius en els quals les instal·lacions esportives romandran obertes, amb la finalitat de continuar facilitant la pràctica de l'esport a tota la ciutadania.
 

Els 10 dies festius en els quals les instal·lacions esportives estaran obertes són el 7, 10, 17 i 24 d'abril, corresponents als festius de la Setmana Santa i Sant Vicent Ferrer; el 24 de juny, festa de Sant Joan; el 9 d’Otubre, Dia de la Comunitat Valencian; el 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya; l'1 de novembre, Tots Sants; i els dies 6 de desembre, Dia de la Constitució Espanyola, i 12 de desembre, festivitat de la Immaculada. La informació ha sigut publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València, BOP, de data d'1 de febrer de 2023.

En el mateix document s'assenyalen les dates en la qual els centres esportius de la ciutat estaran tancats, excepte per activitats que hagen sigut programades i autoritzades per la FDM. Es tracta dels dies 1 i 6 de gener (Any Nou i Reis); els dies 18 i 19 de març (Falles); l'1 de maig (Dia del Treball); el 15 d'agost (festivitat de la Mare de Déu d’Agost), els dies 24 i 25 de desembre (Nadal) i el 31 de desembre (Cap d'Any).

La FDM també ha establit els horaris d'ús dels centres esportius de la ciutat que, com és habitual, recullen dos horaris en funció de la temporada d'hivern (d'octubre a maig) i la d'estiu (de juny a setembre).
Els horaris es poden consultar ací: https://www.fdmvalencia.es/es/horario-y-calendario-de-las-instalaciones-deportivas-en-2023/