Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acull diumenge de matí la 30a edició de la Mitja Marató, amb vora 13.000 participants

L’avinguda dels Tarongers, d’on parteix la prova, romandrà tancada des de la vesprada del dissabte

• Plànol de la mitja marató

21/10/2021

Diferents carrers de València acolliran diumenge la 30a edició de la Mitja Marató València Trinitat Alfonso-EDP 2021, carrera popular que comptarà amb uns 13.000 participants que recorreran poc més de 21 kilòmetres. Este recorregut suposarà afeccions a la circulació de la ciutat entre les 07.30 i 11.45 hores aproximadament. L’avinguda dels Tarongers, d’on parteix la prova, romandrà tancada des de la vesprada del dissabte.

 

Segons fonts de l’organització, se celebraran tres eixides d’unes 4.300 participants en cadascuna d’elles, a les 08.30, les 08.50 i les 09.10 hores; i la previsió és que l’últim corredor o corredora passe per la meta al voltant de les 11.45 hores.

Pel que fa a l’itinerari, que començarà a l’avinguda dels Tarongers, passarà pels carrers de Luís Peixó, del Marí Blas de Lezo, de la Serradora, d’Eivissa, de Menorca, el passeig de l’Albereda, la plaça d’Europa, l’avinguda de França, la plaça Saragossa, els carrers de Pla del Real, de Sant Pius V, de Trinitat, de Santa Rita, d’Almassora, de l’Argenter Suárez, de Ruaya, de Reus, de Joaquín Ballester, l’avinguda de Pius XII, el pont d’Ademús, la gran via Ferran el Catòlic, la de Ramón y Cajal, els carrers de Jesús, de Guillem de Castro, de Xàtiva, de Colón, l’avinguda de Navarro Reverter, el pont de les Flors, el carrer de Menorca, l’avinguda de les Balears, el carrer de Joan Verdeguer, l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, la plaça de l’Armada Espanyola, de la Reina i l’avinguda dels Tarongers sentit V21.

Afeccions al trànsit rodat

El divendres 22 d’octubre, a partir de les 16.00 hores, s’ocuparà la zona d’estacionament de l’avinguda dels Tarongers, entre els carrers de Ramón Llull i d’Ernest Lluch, en sentit cap a la platja, utilitzant un carril de circulació per a la seguretat durant el muntatge de la zona premeta.

El dissabte 23, a partir de les 16.00 hores, es tancarà l’avinguda dels Tarongers en ambdós sentits, des de la rotonda del Mirador fins a la rotonda amb Enginyer Fausto Elio i Luís Peixó, per al muntatge dels arcs d’eixida i meta. Este tancament romandrà vigent fins al diumenge que es calcula s’obrirà cap a les 17.00 hores en el sentit cap a la V-21, i vora les 19.00 hores en el sentit cap a la platja després de la neteja i retirada dels elements corresponents.

Ja, durant el diumenge dia 24, els talls a la circulació durant la prova es produiran a partir de les 07.30 hores i l’apertura dels mateixos es farà de forma progressiva conforme al pas dels i les participants.

El tramvia, al seu pas per avinguda dels Tarongers, també tindrà impedida la circulació de 07.20 a 09.28 hores del mateix diumenge.

Alteracions de les línies de l’EMT

Amb motiu dels talls al trànsit, el diumenge de 7.00 a 12.30 hores les línies de l’EMT alteraran el seu servici. Les persones usuàries poden consultar tots estos desviaments en la web, App i xarxes socials d’EMT València.

A més, el dissabte a partir de les 16.00 hores, amb motiu de les tasques de muntatge, es modificarà lleugerament el recorregut de les línies 18, 40, 71, 93 i 98.