S'està cercant, espereu....

Ple de l'Ajuntament - València

Ple de l'Ajuntament

El Ple de l'Ajuntament és l'òrgan de màxima representació política de la ciutadania en El Govern Municipal. Assumix de manera directa la representació de ciutadanes i ciutadans i, en el seu nom, decidix sobre les qüestions més importants i transcendents per a la ciutat i controla i fiscalitza l'actuació dels altres òrgans de govern.

Està integrat per l'alcalde o l'alcaldessa i 32 regidors i regidores, triats cada quatre anys en les eleccions locals.

ALCALDIA

REGIDORS I REGIDORES

LUCIA BEAMUD VILLANUEVA

 

Lucía Beamud Villanueva

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L'AJUNTAMENT

Regidora de la Coalició Compromís.
Regidora Delegada d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI.
Regidora Delegada de Pobles de València.
Regidora Delegada d'Espai Públic.
Vocal titular de la Comissió d'Espectàcles Públics, Activitats Recreatives i Socioculturals de la C.V.
Vocal Junta Rectora de l'Org. Autòn. Universitat Popular.
Representant en el Consorci de Gestió del Centre d'Artesania de la CV.
Membre del Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de València, SA (EMT, SA).
Representant suplent en el Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità de València.
Presidenta de la Junta Municipal de Pobles de l'Oest.

DECLARACIONS DE BÉNS, DRETS PATRIMONIALS I DADES TRIBUTÀRIES

Retribució anual bruta: 81.349,24 €

Declaració de béns, drets patrimonials i dades tributàries:

BOP 03.07.2019 (pdf 197 Kb) BOP 26.03.2020 (pdf 256 Kb).

BOP 04.03.2022 (pdf 215 Kb).

BOP 02.03.2023 (pdf 127 Kb)BOP 30.06.2023 (pdf 163 Kb).

BIOGRAFIA

Vaig nàixer a València, en 1992, concretament molt més allà de la zona sud del carrer Sant Vicent, passant el llit del riu, en La Torre. I dic més concretament perquè la perifèria que habitem també ens caracteritza i, normalment, ens determina: només des d'ací es pot entendre la forma en què pense i actue en política, des d'una interrelació entre la classe social i el gènere. Durant la meua vida he estat envoltada de dones fortes, valentes, sense estudis i amb moltes hores de treball a la seues esquenes; dones que van prendre les regnes del lloc que habiten (tant en l'educació dels seus fills, en la defensa pública de l'educació i en diferents moviments cívics) i que van actuar per a mi com un exemple d'apoderament quan ni tan sols havíem sentit parlar d'allò.

El meu lloc de naixement és el meu cordó umbilical amb el món: per això, després d'estudiar en el CP. Pare Manjón, vaig compaginar els meus estudis universitaris en Humanitats: Estudis Interculturals amb la refundació de l'Associació Veïnal de la Torre, on posteriorment vaig tindre l'honor d'assumir la presidència. Allí vaig entendre que és necessària una mirada transversal i integradora per a poder canviar la realitat en què vivim; l'experiència em va servir com a aprenentatge i és per això que vaig col·laborar en diferents ocasions amb la Confederació d'Associacions Veïnals i de Consumidors (CAVE COVA) i vaig assumir, posteriorment, el lloc d'alcaldessa de la Torre-Faitanar. Des d'aquesta posició vaig poder complir amb el programa que es va elaborar durant els anys previs de l'Associació; un programa confeccionat des del diàleg col·lectiu i que pretenia que La Torre fóra un lloc, a poc a poc, més amable, capaç i suficient, amb més opcions fins i tot d'oci i cultura, més ideal i ple de vida.

Tot aquest recorregut em situa un lloc des del qual vaig aprehendre que la política ha de tindre com a full de ruta essencial les cures, extraure-les a l'àmbit públic i utilitzar-les en benefici de la ciutadania. Cuidar, d'una banda, la política com a espai de decisions col·lectives i com a opció de benestar enfront del descrèdit que ha patit en els últims anys; però cuidar, també i sobretot, els nostres barris i pobles, les perifèries que habitem, els habitants de les quals vam ser relegats a segones categories i vam haver de trobar les maneres de cuidar-nos. Després d'un llegat generacional que no pensava en nosaltres, hem començat a sembrar les llavors durant aquests quatre anys per a poder revertir les dinàmiques de discriminació i expropiació; és per això que no volem deixar d'intentar-ho, perquè només consolidant projectes, assolim objectius.

 

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf. 121 Kb)

 

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 9623525478 Extensions:5251/5253/5255
C/ Amadeu de Savoia, 11. Pati B - 3a planta - 46010
E-mail: igualtat@valencia.es, poblesvalencia@valencia.es, regidoriaespaipublic@valencia.es