S'està cercant, espereu....

Inici - València

Inici

El Servici d’Igualtat i Polítiques Inclusives desenvolupa les polítiques d’igualtat de la regidoria amb actuacions en les àrees de Dones i Igualtat, Drets Humans i atenció a la diversitat LGTBI. Impulsa la implicació dels departaments i servicis municipals de forma transversal i descentralitzada amb recursos d’atenció als districtes de la ciutat.

 

 

Per aconseguir-ho, es desenvoluparan els següents plans municipals: Pla Marc d'igualtat entre dones i homes, Pla COMVA (Pla de Convivència Municipal contra la Discriminació i l'Odi a la ciutat de València) i Pla Diversitas d'atenció a la diversitat.

 

Actualitat

Activitats puntuals i periòdiques
Ací es troben les activitats puntuals i periòdiques que programem des de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI per a divulgar els temes d'actualitat en l'agenda feminista.

icono-puntero

Descobrix les
nostres notícies

+ Notícies
icono-puntero

Accedix a
l'agenda

+ Agenda
icono-puntero

Les nostres
campanyes avui

+ Campanyes

 

 

També et pot interessar

atencion-victimas

Atenció víctimes
violència masclista
#016

Xarxa de recursos per a víctimes de violència de gènere

musica-igualdad
iconos-listas

Seguix-nos en:

logo-facebook
logo-instagram
logo-youtube
logo-twitter
Tornar

Enquesta del Pla Municipal per a la Diversitat Sexual i de Gènere de València

Des de la Regidoria d’Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI de l'Ajuntament de València s’ha iniciat un estudi per conèixer les realitats i necessitats de la població LGTBI+ amb l’objectiu d’elaborar el Pla Municipal per a la Diversitat Sexual i de Gènere de València.

La finalitat d’aquest Pla és desenvolupar polítiques públiques adequades que donen resposta als interessos i necessitats de la ciutadania de València pel que fa a la diversitat sexual i de gènere.

Per aquest motiu, és necessari elaborar prèviament un diagnòstic participatiu de les realitats de la població LGTBI+ del municipi de València.

Si eres lesbiana, gai, transexual, bisexual o intersexual i vius al municipi de  València, t’agraïm la teua participació completant este qüestionari en línia anònim per tal que puguem conèixer la teua opinió, millorant l’acció que desenvolupa l'Ajuntament de València.

Volem que València ens entenga!

Enllaç per a accedir al qüestionari