S'està cercant, espereu....

Inici - València

Persones Majors

logo

                   Preguntas Frecuentes

 

Recomanacions per a persones majors

L'OMS (2002) defineix l'envelliment actiu com "el procés d'optimització de les oportunitats de salut, participació i seguretat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones a mesura que envelleixen".

L'envelliment actiu anima a les persones majors a conduir la seua vida quotidiana aprofitant al màxim les oportunitats que tenen a l'abast, d'acord amb les seues necessitats, capacitats i aspiracions. D'una banda, es tracta de mantenir l'activitat personal, entesa tant com la participació en els àmbits familiars, comunitaris i socials, com la realització de tasques físiques i mentals. D'altra banda, inclou la prevenció amb la finalitat d'endarrerir l'aparició i desenvolupament de les malalties i les discapacitats.

L'Ajuntament de València (a través de les regidories de Persones Majors i de Sanitat i Consum), amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu; ofereix activitats, cursos i xerrades als centres de persones majors dirigides a millorar la salut i el benestar, amb la finalitat d'incorporar hàbits saludables que permeten arribar a esta edat de maduresa en el millor estat físic i mental possible. En estos enllaços es pot trobar més informació: 

Taller d'Estimulació de la Memòria. Prevenció de la Hipertensió Ocular i del Càncer de Pell. Recomanacions per a prevenir els Efectes de la Calor i del Fred (València Salut)

Informació addicional

Recomanacions