S'està cercant, espereu....

Presentació - València

Presentació

Vull donar-vos la benvinguda a la web de les persones majors de l'Ajuntament de València, un espai d'informació i comunicació directa que hem creat per a tots vosaltres.

Internet i les xarxes socials es una finestra oberta a la comunicació. Esta web que posem a la vostra disposició naix perquè volem que les persones majors tingueu tots els servicis relacionats amb les noves tecnologies. El nostre objectiu és oferir-vos una informació completa, dinàmica, accessible i pròxima.

Esperem que les persones majors i la ciutadania en general puguen conéixer en esta web totes les nostres accions i polítiques que afavorixen la millora de la vostra qualitat de vida i consoliden un model d'envelliment actiu, saludable i participatiu.

És per això que comptem amb la vostra participació. Volem que navegueu per este espai i contacteu amb nosaltres per a proposar-nos i preguntar-nos tot allò que considereu que puga millorar la vostra vida i la de la nostra ciutat. Estem treballant de forma decidida perquè València siga una ciutat verdaderament amigable i saludable amb les persones majors.

Sandra Gómez López.
Vicealcaldessa.
Regidora d´Envelliment Actiu.