Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Junta Municipal de Russafa. II Campanya "Receptes de cuina i molt més" Junta Municipal de Russafa. II Campaña "Recetas de cocina y mucho más" - València

Vés enrere Junta Municipal de Russafa. II Campanya "Receptes de cuina i molt més"

Volver

Junta Municipal de Russafa. II Campanya "Receptes de cuina i molt més"

Receptes de cuina i molt més La Junta Municipal de Russafa convida a les persones amb domicili a València, nascudes o que hagen viscut, entre els anys de 1930 a 1979 en Russafa, a presentar la seua recepta de cuina preferida d'aquells temps. Amb aquesta iniciativa es pretén promoure la participació de la població de més edat del districte de Russafa en activitats socials, posant en valor la nostra cultura gastronòmica saludable i donar veu a eixes persones que han mantingut la tradició de receptes dels nostres avantpassats.

Interessades informar-se en la Junta Municipal de Russafa, jmruzafa@valencia.es

En les receptes es valorarà que siguen saludables, econòmiques, senzilles i que continguen productes procedents de la Comunitat Valenciana.

L'Associació de Venedors del Mercat de Russafa, obsequiarà a cadascuna de les quatre persones seleccionades segons la categoria de les receptes abans assenyalades, amb un val de 25 euros, per a consumir en productes del Mercat de Russafa.

Bases de la campanya (pdf 450 kb).

Datos de la campaña:

Plazo hasta: 20 de desembre de 2023.

Lugar de presentación: Les receptes poden enviar-se a jmruzafa@valencia.es

Puede encontrar este documento en: