Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Premis per a projectes de dades obertes i periodisme de dades 2024 Premios para proyectos de datos abiertos y periodismo de datos 2024 - València

Vés enrere Premis per a projectes de dades obertes i periodisme de dades 2024

Volver

Premis per a projectes de dades obertes i periodisme de dades 2024

Premis per a projectes de dades obertes i periodisme de dades 2024

Els premis són una iniciativa de l'Ajuntament per a fomentar la cultura de l'obertura d'informació i les dades obertes a la ciutat. Reconeixen les millors experiències en la reutilització de dades obertes i el periodisme de dades. Es premien projectes que utilitzen dades públiques de la ciutat de València i que beneficien a la comunitat. Van dirigits a estudiants, persones emprenedores, desenvolupadores, professionals del disseny, periodistes amb interés en les dades obertes, entre altres perfils.

Consten d'una única categoria amb un primer premi (5.000€), un segon premi (3.000€) i un tercer premi (2.000€), dirigits a casos d'èxit (aplicacions, solucions i/o servicis, entre altres) en la reutilització de dades obertes públiques o, dades obertes públiques i privats. Amb caràcter general, es valoraran els projectes d'actuació que consideren la consecució dels objectius següents, entre altres:

  • Promoure els beneficis que comporta la transparència.
  • Impulsar la reutilització de la informació reconeixent les millors pràctiquesdutes a terme en el municipi de València.
  • Donar a conéixer el portal de dades obertes de l'Ajuntament de València.
  • Fomentar el desenvolupament de ferramentes innovadores basades en lesdades obertes.
  • Conéixer la ciutat a partir de les dades que oferix el Portal de transparència idades obertes de l'Ajuntament de València.

Termini d'esmena: deu dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació del present Anunci.
 

(03/05/2024) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.(03/05/2024) Bases de la convocatòria (pdf 600 kb).(03/05/2024) Acord de la Junta de Govern Local de 19 d'abril de 2024 (pdf 120 kb).

Datos de la campaña:

Publicación oficial: BOP n.85, de 3 maig de 2024.

Plazo desde: 4 de maig

Plazo hasta: 3 de juny de 2024, ambdós inclosos.

Registros Municipales

Registros Municipales