S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar   Prevención escolarAlternativas de ocio


 

|






 


 







 



 






 







 


Día Mundial sin Tabaco 2019






Et sona?

 



Taller de Bebidas Saludables




 

​​​

|

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

PREVENCIÓ ESCOLAR

 

TOCA CINE

Obrir el catàleg (pdf 271 Kb).


EL TRENCANOUS (REGNE UNIT/HONGRIA, 2010)

EL TRENCANOUS (REGNE UNIT/HONGRIA, 2010).
Dir.: Andrei Konchalovsky.
Gènere: fantasia, aventura.
Duració: 103 minuts.
Repartiment: Elle Fanning, Nathan Lane, Frances de la Tour, John Turturro, Richard E. Grant, Yulia Visotskaya, Aaron Michael Drozin, Charlie Rowe, Shirley Henderson.
Sinopsi: Mary, una xiqueta de nou anys, se sent trista perquè no podrà passar la Nit de Nadal amb la seua mare i el seu pare. La seua mare, cantant d'òpera, té una important actuació. Per sort, el seu oncle Albert es quedarà eixa nit a casa; quan arriba li regala a Mary un ninot de fusta: un Trencanous. Eixa nit, en la imaginació de Mary el ninot cobra vida i la porta de viatge a un món màgic; en este món, el Trencanous es converteix en un príncep.
Habilitats per a la vida que s'hi poden treballar: autoconeixement. Autoestima. Expressió emocional. Habilitats socials bàsiques per a la interacció social.
Recomanada per a treballar: a partir de 8 anys.

|

Obrir la guia (pdf 1410 Kb).


MARIA LA PORTUGUESA (ESPANYA, 2001)

MARIA LA PORTUGUESA (ESPANYA, 2001).
Dir.: Dacil Pérez de Guzmán.
Género: drama.
Duración: 84 minutos.
Repartiment: Alex O´Dogherty, Mariola Ruíz, Mariana Cordero, Antonio Dechent, Vicente Romero, Maite Sandoval.
Sinopsis: María treballa en la llotja d'un port pesquer, allí coneix a José, un nouvingut que ha trobat treball en un vaixell. S'enamoren, ell és un home meravellós, educat, amable, atent… Es casen i la mateixa nit de noces comencen els problemes. El que va començar com una bonica història d'amor acaba convertint-se en un malson on la gelosia, el control i el maltractament estan a l'ordre del dia.
Habilitats per a la vida que s'hi poden treballar: la violència masclista. El silenci còmplice. L'entorn de la víctima. El cicle de la violència. El perfil del maltractador. La Llei Integral de violència de gènere.
Recomanada per a treballar: a partir de 14 anys.

|

Obrir la guia (pdf 1802 Kb).


VETE Y VIVE (FRANÇA, 2005)

VETE Y VIVE (FRANÇA, 2005)
Dir. Radu Mihaileanu
Gènere: Immigració.
Duració: 148 minuts.
Repartiment: Yael Abecassis, Roschdy Zem, Moshe Agazai, Mosche Abebe.
Sinopsi: 1984. Procedents de diversos països assolats per la fam, centenars de milers de persones es refugien en campaments a Sudan. A instàncies dels Estats Units i Israel es posa en marxa l'Operació Moisès per portar les persones jueves etíops (falashas) a Israel.
Una mare cristiana convenç el seu fill de nou anys perquè diga que és jueu. Sap que només així sobreviurà. El xiquet arriba a la Terra Promesa, oficialment és orfe i l'adopta una família sefardita francesa establida en Tel Aviv. Creix amb el temor que descobrisquen el seu secret, no és jueu, ni orfe, només és negre.
Descobrirà l'amor, la cultura occidental i el judaisme d'una banda, i el racisme i la guerra en els Territoris Ocupats per una altra.
Habilitats per a la vida que s'hi poden treballar: tolerància. Respecte pels drets humans i la dignitat de les persones. Igualtat. Solidaritat. Significat i importància de l'altruisme. Acceptació de la diversitat. Respecte per les diferents cultures i religions. Rebuig de la violència i de l'opressió. Empatia. Habilitats socials bàsiques per a la interacció social. Habilitats d'oposició (assertivitat). Habilitats d'autoafirmació.
Recomanada per a treballar: a partir de 14 anys.

|

Obrir la guia (pdf 2502 Kb).


CURTMETRATGES PER LA IGUALTAT 2018

CURTMETRATGES PER LA IGUALTAT 2018
Organitza: Associació per la Coeducació.
Patrocina: Ajuntament de València. Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Generalitat Valenciana.
Col·laboren: GENERALITAT VALENCIANA, Saltarinas, Cine en Violeta, UNITAT D'IGUALTAT. Universitat de València, Edicions 96.

|
CURTMETRATGE: LO QUE CONTAMOS

CURTMETRATGE: LO QUE CONTAMOS
Dir. Laura Uría Arranz.
Gènere: Violència masclista.
Duració: 15' 30''
Testimonis: Ana Sobrado Torrego, Sué Christian de Paz, Laura González Ramírez, Vanesa Suárez Rubio, Zoraida Monje Cruz, Amelia Arranz Gómez, Mari Luz Vaquero Suárez, Ester Fernández-Peinado Martín, Emma Sánchez-Quiñones Ballestero.
Sinopsi: “Lo que contamos”, parla de l'assetjament, les agressions que pateix la dona des del moment del seu naixement , i pretén continuar despertant consciències per a canviar eixos hàbits gravats a foc en la societat i que ocasionen grans perjudicis. Molt a dir i res que callar, un “Me Too” molt necessari. Dones valentes que conten les seues històries per aquelles que ho van fer abans, per les que ja no estan i per les que vindran.
Temes que es tracten en el curtmetratge: assetjament, abús i agressió sexual, violències masclistes, #Me Too.
Recomanada per a treballar: a partir de 14 anys.

|

Obrir la guia (pdf 1004 Kb).