S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament tanca els parcs de la ciutat davant l'amenaça de fortes pluges

A partir de les 17 hores de hui dijous, després de decretar-se l'alerta taronja per les condicions atmosfèriques previstes per a les pròximes hores

• La reobertura s'efectuarà una vegada siga retirada esta alerta.

25/05/2023

L'Ajuntament de València ha ordenat el tancament dels parcs i jardins de la ciutat, davant l'amenaça de fortes pluges per a les pròximes hores. Després de decretar-se l'alerta taronja per la possibilitat que es produïsquen precipitacions intenses, des de la Regidoria de Jardineria Sostenible s'ha decidit ordenar el tancament temporal dels parcs amb tanca, per tal d’evitar possibles incidents. A més, Servicis Socials obrirà el Centre d'Atenció a Emergències per a donar assistència i recer a les persones sense llar.
 

L'AEMET (Agència Estatal de Meteorologia) ha decretat alerta taronja en el litoral de València a partir de les 18 hores d'esta vesprada. Davant esta previsió, l'Ajuntament de València ha ordenat el tancament de les zones enjardinades i dels parcs que compten amb tanca. A més, el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana i Jardins, Sergi Campillo, ha alertat la ciutadania perquè també evite passejar per les zones arbrades o els jardins sense tanca, per tal de minimitzar els possibles riscos.

Amb caràcter preventiu, tant el Servici Municipal de Jardineria Sostenible i renaturalització de la ciutat, com l'Organisme Autònom de Parcs i Jardins han decidit el tancament de totes aquelles instal·lacions que es puguen veure amenaçades per l'acció del temporal. La reobertura s'efectuarà una vegada siga retirada esta alerta.

Obert el Centre d'Atenció d'Emergències Socials

D'altra banda, Servicis Socials ha ordenat l'obertura de les instal·lacions del Centre d'atenció a les emergències socials per a acollir les persones sense llar, davant les complicacions que puguen generar les previsions climatològiques adverses.

Tal com ha subratllat la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, “el Centre d'atenció a les emergències és un espai en el qual les persones que estan en situació de sensehogarisme poden passar la nit, poden sopar i descansar i, allò que és més important, poden tindre també un acompanyament social per a la seua situació, ja que es preveuen unes pròximes hores que poden ser molt difícils a la intempèrie”.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano