S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’oficina municipal del padró romandrà oberta el 28M per a consultes i certificacions censals

El servici telefònic 010 atendrà també consultes sobre el cens electoral

• L’oficina del padró romandrà oberta de 9 a 20 hores

27/05/2023

L’oficina del padró de l’Ajuntament de València, al carrer del Periodista Azzati, romandrà oberta diumenge, 28 de maig, de 8:30 hores a 20 hores, per atendre consultes de cens electoral i emetre certificacions censals especials per poder exercir el dret al vot amb motiu de les eleccions municipals i autonòmiques.
 

El servei d’atenció presencial està adreçat a persones que figuren al cens però arriben a votar a la mesa i no hi apareixen. En este cas, i a petició de la persona interessada, el personal municipal de l’oficina del padró farà les comprovacions oportunes i emetrà certificacions censals especials per poder exercir el dret al vot.

També el servici municipal d’atenció telefònica 010 prestarà servici diumenge, 28 de maig, en horari de 9:00 a 20 hores, per atendre consultes sobre cens electoral. Recordem, a més, que la telefonada al 010 és debades per a la ciutadania en la ciutat de València.

Les dades personals que figuren al cens electoral, així com el col·legi electoral al que cada persona està adscrita, també s’hi poden consultar en la pàgina web municipal https://bit.ly/45bH4UJ. Per a fer la consulta sobre les dades censals pròpies no és necessari disposar de certificat electrònic. Les consultes es poden realitzar només amb el número de DNI, la data de naixement i el primer cognom.

En la pàgina web municipal es poden trobar, a més, els horaris dels col·legis electorals de la ciutat de València, legislació sobre eleccions i guies amb informació sobre la jornada de votacions.