S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes al pagament de taxes en la certificació d'idiomes

Es poden demanar fins al pròxim 31 de juliol

• Les ajudes es poden sol·licitar per als idiomes: valencià, anglès, francès, italià, alemany, portuguès i xinès

12/05/2023

A partir d'este dissabte, 13 de maig, es poden demanar les ajudes per a cobrir les despeses de les taxes per a l'obtenció de l'acreditació d'idiomes en els seus diferents nivells. Estan destinades a persones majors de 16 anys, empadronades en el municipi de València, que hagen aprovat els exàmens en el període comprés entre l'1 de setembre de 2022 i el 31 de juliol de 2023.
 

Les ajudes es poden sol·licitar per als idiomes: valencià, anglès, francès, italià, alemany, portuguès i xinès. En els nivells A2, B1, B2, C1 i C2. En el cas del valencià s'inclou també l'acreditació específica de Llenguatge administratiu, Correcció de textos i Llenguatge als mitjans de comunicació.

La sol·licitud, dirigida al Servici de Formació i Ocupació, pot presentar-se tant per la seu electrònica de l'Ajuntament de València com presencialment en les oficines de registre. Entre una altra documentació, cal adjuntar el justificant del pagament de les taxes i l'acreditació del nivell d'idioma aprovat i pel qual es demana l'ajuda.

Com es requerix en la normativa que regula este tipus d'ajudes, cal estar al corrent dels pagaments amb l'Ajuntament. El muntant total destinat pel consistori a estes ajudes és de 60.000 euros. Tota la informació sobre el tràmit i els requisits està disponible en el següent enllaç:

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AE.EM.150