S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Els Concerts de Tardor porten la música de grups emergents a Benimàmet, Castellar-l’Oliveral i l’Hostal de Morella

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, aposta per “estendre l'oferta de programes als pobles i involucrar les persones joves”

• Cartell dels concerts

24/10/2022

La Regidoria de Joventut ha presentat la nova edició dels Concerts de Tardor, que es centrarà en esta ocasió en la promoció de grups valencians emergents, i que es desenvoluparà als seus pobles. El grup Lisasinson tocarà en Benimàmet; Amor Butano, a Castellar-l´Oliveral; i l'alumnat del conservatori professional n.º2 de València en l’Hostal de Morella. Tots els concerts són gratuïts.

 

Les Lisasinson estaran este divendres 28 d'octubre a les 19 hores al Parc Lineal de Benimàmet amb el seu punk-rock.

La setmana següent serà el moment del grup Amor Butano amb un projecte que mescla el post-punk i el new wave.

El cicle de Concerts de Tardor finalitzarà amb tres concerts de l'alumnat del Conservatori Professional de València els dies 17 i 24 de novembre i l'1 de desembre a les 19 hores en el Centre Cultural Juvenil de l’Hostal de Morella, al carrer de Morella, 4.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que a través d'estos concerts volem “dinamitzar els pobles del nostre terme municipal, així com l’Hostal de Morella, i promocionar els grups joves de música de la ciutat”. Ibáñez ha recordat que un dels objectius de la Regidoria és el d’“estendre l'oferta de programes i activitats als pobles per a involucrar les persones joves, perquè hi haja major participació”.

Concerts de Tardor forma part del programa “Cultura Jove”, una iniciativa per acostar la cultura a les persones joves de la ciutat. El programa es compon d'altres activitats, com les ajudes per fer costat als joves artistes i creadors a través de la residències artístiques, l'oferta d'entrades gratuïtes per a espectacles culturals o la xarxa d'espais expositius de l'edifici Espai Jove VLC i dels centres municipals de joventut.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez