S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Els Concerts de Vivers 2023 reuniran set artistes internacionals

Fito Páez, TINI, Jacob Collier, LP, Alborosie, Gabriel Ríos i The Waterboys formen part del programa, que es desenvolupa de l’1 al 23 de juliol

• La banda escocesa The Waterboys tancarà els Concerts de Vivers

28/03/2023

La pròxima edició dels Concerts de Vivers comptarà amb 17 vetllades musicals entre el dissabte 1 i el diumenge 23 de juliol, en què actuaran set artistes internacionals: els argentins Fito Páez i TINI; el britànic Jacob Collier; el porto-riqueny Gabriel Ríos; l’italià Alborosie; la nord-americana LP, i la formació escocesa The Waterboys. El cartell es completa amb solistes i bandes estatals, com Lola Índigo, Rozalén, Mónica Naranjo, La La Love You o Los Secretos i, també, amb intèrprets valencians com La Fúmiga, Auxili, Pep Gimeno “Botifarra”, Colomet i Mr. Sanchez.
 

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha assenyalat que “podem estar molt orgullosos que, una vegada més, l’oferta musical siga diversa, plural i un dels plats forts de la Gran Fira de València, que omplirà de cultura la ciutat el pròxim estiu”. Fuset ha destacat que la programació “no només reunix importants grups locals i de l’àmbit estatal, sinó que també serà l’aparador de grups internacionals que serien difícils de vore a la nostra ciutat”.

Així, Fito Páez visitarà València el dimarts 4 de juliol, en el marc de la gira europea amb què celebra el trenté aniversari del disc El amor después del amor. Dos dies després, el dijous 6, serà el torn de Martina Stoessel, coneguda pel nom artístic de TINI, qui arribarà a Vivers amb nou disc sota el braç, Cupido. El londinenc Jacob Collier serà el següent artista estranger a pujar a l’escenari, el dissabte 15 de juliol, i l’endemà el cantautor porto-riqueny Gabriel Ríos s’encarregarà d’obrir la jornada abans de l’actuació de Rodrigo Cuevas, amb el seu treball Flore.

A més, la novaiorquesa Laura Pergolizzi, LP, presentarà Churches per primera volta a València, el dimarts 18 de juliol, mentre que Alborosie & The Shengen Clan seran els caps de cartell de la festa del festival Rototom, que tindrà lloc als Jardins de Vivers el dijous 20 de juliol. La nit es remata amb Auxili, grup d’Ontinyent, i Borumbaia Percusión.

Finalment, el diumenge 23 tancarà el cicle la formació The Waterboys, amb el seu líder, Mike Scott, al capdavant. Els valencians Mr. Sanchez s’encarregaran d’escalfar l’ambient abans que la banda escocesa entre en escena.

El programa es completa amb la música de La Fúmiga, una de les formacions valencianes amb més seguidors, que estaran als Jardins de Vivers l’1 de juliol; Miki Núñez, qui presentarà un nou treball de pop-rock i tocs mestissos; i Colomet, qui posarà els ritmes de trap, reggaeton i pop electrònic. D’altra banda, Lola Índigo actuarà el dimecres 5 de juliol per oferir al públic els temes del disc El dragón; el divendres 7 el cantaor Miguel Poveda posarà sobre les taules l’espectacle Diverso, i el dissabte 8 de juliol agafarà el relleu Poetes del Rock amb els directes de les formacions M Clan i Los Enemigos i la vocalista Ana Curra.

Posteriorment, el dimecres 12, Los Secretos repassaran la seua trajectòria en format de sextet, mentre que la cantautora Sofía Ellar actuarà el dia 13 en el context de la gira Libre. Cupido i trashi compartiran escenari el divendres 14, i uns dies després, el 19 de juliol, el públic de Vivers es retrobarà amb Rozalén, qui estarà acompanyada per Pep Gimeno “Botifarra”.

També estaran als Concerts de Vivers La La Love You i Nena Daconte, el divendres 21 de juliol, així com la vocalista Mónica Naranjo, que actuarà el dissabte 22 dins de la gira Mimétika.


Els Concerts de Vivers 2023
Dissabte 1 de juliol: La Fúmiga + Miki Núñez + Colomet

Dimarts 4 de juliol: Fito Páez

Dimecres 5 de juliol: Lola Índigo

Dijous 6 de juliol: Tini

Divendres 7 de juliol: Miguel Poveda

Dissabte 8 de juliol: ‘Poetes del Rock’ amb M Clan, Los Enemigos i Ana Curra

Dimecres 12 de juliol: Los Secretos

Dijous 13 de juliol: Sofía Ellar

Divendres 14 de juliol: Cupido + trashi

Dissabte 15 de juliol: Jacob Collier + Artista convidat

Diumenge 16 de juliol: Rodrigo Cuevas + Gabriel Ríos

Dimarts 18 de juliol: LP

Dimecres 19 de juliol: Rozalén + Pep Gimeno “Botifarra”

Dijous 20 de juliol: Festa Rototom Sunsplash amb Alborosie & The Shengen Clan, Auxili i Borumbaia Percusión

Divendres 21 de juliol: La La Love You + Nena Daconte

Dissabte 22 de juliol: Mónica Naranjo

Diumenge 23 de juliol: The Waterboys + Mr. Sanchez

Recursos multimèdia

Pere Fuset