S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La recuperació de la normalitat en les activitats falleres eleva l’execució pressupostària de la Junta Central Fallera fins el 96,3%

Galiana ha destacat “l’elevadíssim nivell d’execució, fruit del treball ben fet i de la recuperació de la festa després d’una de les pitjors crisis de la història”

• Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats

22/03/2023

El Consell Rector de Junta Central Fallera (JCF) ha aprovat este dimecres les xifres amb què l’organisme autònom tanca l’any 2022. El regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha destacat “l’increment del nivell d’execució pressupostària fins el 96,3%, vinculat a la recuperació de la normalitat i, en molts casos ja, des de les Falles de l’any passat”. 
 

El regidor ha subratllat que “són unes dades molt positives perquè demostren que s’ha fet bé el treball, però sobretot pel que comporta quant a la recuperació de la normalitat en les Falles després d’una de les pitjors crisis de la seua història per la pandèmia de la covid-19”.

En concret, el pressupost global amb les modificacions realitzades durant tot l’exercici, arribava als 3.583.415,47 euros, el 96,3 per cent del qual s’ha executat. Així, segons Galiana, “estes dades se sumen a altres que demostren la gran salut i el múscul aconseguit en l’últim any per part de les Falles, com ara l’increment notable del cens faller, que ha passat de les 88.000 persones en els pitjors moments de la pandèmia a més de 103.000 este mateix mes, així com la resposta massiva de la gent a cadascun dels actes celebrats enguany”.