S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament exposa el cens electoral per a consultes i reclamacions

La Casa Consistorial romandrà oberta tots els dies del 5 al 12 de juny

• El 23 de juliol se celebren eleccions generals

05/06/2023

L’Ajuntament de València romandrà obert tots els dies del 5 al 12 de juny per a la consulta pública del cens electoral de les pròximes eleccions generals del 23 de juliol i, si escau, per poder presentar una reclamació.
 

Els dies i horaris de la consulta pública són els següents:

De dilluns, 5 de juny, a divendres, 9 de juny: De 08:30 a 14:00 i de 14:30 a 19:30 hores.

Dissabte, 10 de juny, i diumenge, 11 de juny: de 9 a 13:30 hores.

Dilluns, 12 de juny: De 08:30 a 14:00 i de 14:30 a 19:30 hores.

El cens electoral estarà exposat a la Casa Consistorial i, més concretament, a l’oficina ubicada al carrer del Periodista Azzati. L’horari abans esmentat és només per a la consulta pública del cens electoral i, si és el cas, per poder presentar les reclamacions oportunes.

L’Ajuntament disposa de formularis i mantindrà obert un registre per tal que la ciutadania presente reclamacions sobre les seues pròpies dades censals davant l’Oficina del Cens Electoral de València. Per poder fer una reclamació, cal que la persona que presente l’al·legació aporte la documentació acreditativa. L’Ajuntament remetrà les reclamacions rebudes a l’Oficina del Cens Electoral.

Les dades censals pròpies també podran ser consultades en la pàgina web de l’Ajuntament de València sense necessitat de signatura o DNI electrònic. Les reclamacions, però, hauran de registrar-se de forma presencial en les oficines de l’Ajuntament o telemàticament a la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) amb certificat digital o cl@ve.

Per poder estar inscrit en el cens electoral de València, cal que els ciutadans i ciutadanes estiguen empadronats al terme municipal i inclosos al cens electoral vigent, que hagen nascut abans del 23 de juliol de 2005, que tinguen la nacionalitat espanyola o que siguen espanyols residents a l’estranger i que figuren en el cens de residents absents.

Per a més informació sobre el cens electoral, podeu consultar la pàgina web https://www.valencia.es/val/eleccions/inici