Buscando, por favor espere....

Noticias Destacadas | Ayuntamiento de Valencia - València

Búsqueda de noticias

Fecha (dd/mm/aaaa)

Búsqueda por día

Últimas noticias


Volver

La Junta de Gobierno refuerza la voluntat municipal de prevenir conductas adictivas entre la juventud

• El Ayuntamiento y FAD-Juventud trabajan conjuntamente en el campo de las adicciones

19/04/2024

  • L'Ajuntament i la Fundació FAD-Joventut aproven un conveni de col·laboració per a treballar conjuntament en el camp de les addiccions
  • Segons este acord, l'Ajuntament destinarà 174.000, 00 euros per a finançar diferents activitats durant dos anys

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i FAD-Joventut, una fundació que treballa “per a evitar conductes de risc i millorar la qualitat de vida dels i les joves de la ciutat”. L'objecte d'este acord, adoptat a instàncies del Servici d'Addiccions de la Regidoria de Benestar Social, és establir un marc regulador per a la gestió de projectes educatius i programes de formació, campanyes de sensibilització i altres servicis d'informació i orientació.

El citat conveni contempla que l'Ajuntament destinarà un total de 174.000 euros, 87.000 per any, per a finançar estes activitats i a més aportarà materials informatius i formatius sobre conductes addictives que edita amb regularitat el Servici Municipal d'Addiccions. Així mateix, el logotip institucional avalarà qualsevol publicació o estudi editat per FAD-Juventut conforme l'acord firmat.

Per part seua, la Fundació FAD-Joventut posarà a la disposició de l'Ajuntament mitjans personals i tècnics per al desenvolupament de les citades activitats i haurà de justificar amb una memòria el treball realitzat i el resultat obtingut.