S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament prepara un dispositiu per a garantir la mobilitat durant la celebració de la V Carrera Marta Fernández de Castro

Els barris de Penya-Roja i la Creu del Grau acullen la prova este diumenge

• Mapa de la carrera

09/06/2023

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal (FDM) organitzen, dins del calendari de carreres populars 2023, la V Carrera Marta Fernández de Castro, que tindrà lloc este diumenge, 11 de juny, pels barris de Penya-Roja i La Creu del Grau. Per este motiu, l’Ajuntament prepara un dispositiu que regularà el trànsit i l’estacionament per a garantir la mobilitat de la ciutadania.
 

La V Carrera Marta Fernández de Castro té un recorregut de 5.000 metres que discorreran pels barris de Penya-Roja i La Creu del Grau, i que s’iniciarà al passeig de l’Albereda 43 a les de 9:00 hores i conclourà a les 10:15 hores. No obstant això, el trànsit i l'estacionament es voran afectats des de les 6:00 fins a les 12.30 hores, aproximadament.

El passeig de l’Albereda (tram comprés entre plaça Europa i la rotonda del Centre Comercial Aqua), romandrà tancat al trànsit rodat en sentit cap al Saler de 6:00 a 10:00 hores, a causa del muntatge de la zona d’eixida i meta. També estarà tancat en sentit cap al centre de la ciutat, de 6:00 a 12:00 hores, per la celebració de les carreres per a menors de 14 anys que tindran lloc de 10:15 a 12:00 hores en la zona de meta. 

A més, estarà prohibit estacionar en els dos sentits de l’Albereda, entre plaça Europa i la rotonda del Centre Comercial Aqua, des del dissabte, 10 de juny, a les 22:00 hores fins al diumenge, 11 de juny, a les 12:00 hores. 

Itinerari

L’itinerari de la V Carrera Marta Fernández de Castro passa pel passeig de l’Albereda, en direcció cap a plaça Europa, per a continuar pel carrer del Pare Tomàs de Montañana, avinguda del Port, carrer d’Eivissa, carrer de Menorca, avinguda de França en direcció plaça Europa. En este punt es fa un canvi de sentit per a tornar pel sentit contrari d’avinguda de França, carrer de Luís García-Berlanga Martí fins a la meta al passeig de l’Albereda 44.

Per part seua, l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha planificat noves rutes amb l’objectiu d’aproximar a les persones usuàries el màxim possible a la seua destinació. Les línies 4, 13, 19, 35, 40, 92, 94 i 99 acostaran a les persones usuàries a la zona de l'eixida i meta de la carrera.

Tota la informació dels nous itineraris estarà disponible en la secció “Última Hora” de la web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials.