S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València dona material per als cossos de Bombers Voluntaris de Perú i Nicaragua

El paquet inclou vestuari ignífug, espatleres de respiració automàtica o equips de protecció radiològica i química

• La Junta de Govern Local aprovarà la donació este divendres

17/02/2022

La Junta de Govern Local aprovarà este divendres, a proposta de regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, la donació de material del Cos de Bombers en resposta a una sol·licitud de l'ONG Bombers Pel Món per a dotar als cossos de Bombers Voluntaris de Nicaragua i de Lima (Perú). El paquet inclou vestuari específic, espatleres de respiració automàtica i equips de protecció radiològica i química.

 

Tots els materials donats es consideren prescindibles perquè ja han sigut substituïts per nous equipaments per al Departament de Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències de l'Ajuntament , però continuen sent efectius. El cos de Bombers Voluntaris de Lima, al Perú, rebrà vestuari ignífug per a actuar en cas d'incendi o emergència. En total es donaran al Perú 60 jaquetes de diverses talles, 42 pantalons i quatre equips complets.

El Cos de Bombers Voluntaris de Nicaragua rebrà material tant per a intervenció com per a formació dels seus equips. La donació a Nicaragua inclou dos embarcacions pneumàtiques; un equip de ràdio; tres ventiladors per a incendis; cinquanta espatleres amb equip de respiració automàtica; set equips de protecció radiològica i química; una caixa d'escales de corda; dos motobombes amb rodes; quatre motobombes manuals; un generador de llum portàtil; un generador de llum gran; 58 botes d'intervenció; material d'excarceració; 50 jaquetes taronja; i un centenar de vestits d'intervenció complets.

La gestió efectiva de les donacions l'assumeix Bombers Pel Mon, l'Organització No Governamental que va cursar en el seu moment la petició del material davant l'àrea de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València.