S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comencen les obres del nou jardí al carrer de la Murta del barri de Benimaclet

Està situat a prop de la plaça de Benimaclet i disposarà de dos zones de joc infantil

• El termini d'execució previst és de tres mesos

17/05/2023

El jardí se situa en un solar catalogat com a zona verda i contempla la creació de dos zones de joc infantil diferenciades. Va sorgir del procés participatiu DecidimVLC i ha sigut adjudicat per un import de 197.031 euros. El termini d'execució previst és de tres mesos.
 

El projecte contempla la conservació dels arbres i arbustos existents, a excepció dels que es troben en mal estat o dificulten el creixement d'uns altres. Es crearan dos zones de jocs infantil diferenciades. Una d'elles destinada als xiquets i xiquetes més menuts, allunyada del trànsit i envoltada per carrers per als vianants. L'altra zona, per a públic infantil de més edat, al costat del carrer de la Murta i separada d'esta via per una barrera vegetal.

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha assenyalat que este projecte “va eixir proposat i votat en els pressupostos participatius” i ha recordat també “la mobilització que va dur a terme la comunitat educativa del CEIP Benimaclet que està situat molt prop del solar”.

Una vegada estiguen concloses les obres, el jardí permetrà una connexió directa entre el carrer Murta, que està situat al sud de la parcel·la, i el carrer per als vianants que hi ha entre esta parcel·la i el CEIP Benimaclet, al nord del solar. La connexió es realitzarà mitjançant un passeig, traçat en diagonal, amb arbres, bancs i butaques.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo