S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament aborda la urbanització dels solars entre Germans Rivas i Pintor Stolz

Sandra Gómez: “Continuem avançant per a regenerar els nostres barris i per acabar amb espais buits i sense ús”

• Un dels solars de la zona

31/03/2023

La Junta de Govern Local ha aprovat encetar el canvi de planejament que permetrà regenerar els solars on conflueixen els carrers de Germans Rivas i Pintor Stolz, un enclavament important dins del barri de Nou Moles. La modificació pretén solucionar els problemes actuals per a la circulació dels vianants i resoldre la seua urbanització. Sandra Gómez, vicealcaldessa i regidora de l'àrea de Desenvolupament Urbà, ha explicat que “continuem avançant en actuacions que ajuden a regenerar els nostres barris, que acaben amb espais buits i sense ús, que generen nous espais d'habitatge i jardins i que milloren la qualitat urbana i la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”.
 

El canvi de planejament delimita una unitat d'execució per a facilitar la gestió de la urbanització de la zona perquè hi ha diferents propietaris implicats. A més, permetrà una urbanització coherent i conjunta de tot l'espai així com obtindre la cessió de dotacions lliures de càrregues per part de l'Ajuntament. Igualment, permetrà aconseguir terrenys per a la construcció d'habitatges subjectes a algun règim de protecció pública i, finalment, regenerar i donar ús als solars buits existents en l'actualitat.

La nova ordenació que proposa l'àrea de Desenvolupament Urbà preveu tres edificis residencials de sis i set altures, amb capacitat per a, aproximadament, uns 100 habitatges. S’hi generen més de dos mil metres quadrats de zones verdes i espais lliures al costat de l'actual col·legi. D'eixa manera, es garanteix que la vorera del futur carrer tinga una secció d'ample adequat i siga plenament accessible.

La ubicació i distribució dels edificis permet, a més, completar la trama urbana existent i oculta les mitgeres. D'altra banda, els nous edificis s'orienten de manera que els nous habitatges tinguen una distribució òptima per a la seua ventilació i assolellament.