S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El termini per inscriure’s a les activitats gratuïtes d’Estiu Jove s’obri demà a les 10 hores

Les places s'assignaran per l'ordre en el qual els i les joves s'hagen apuntat

• El programa Estiu Jove oferix més de 1500 places per a joves de la ciutat de València

09/06/2023

El període d'inscripció per a participar en les activitats del programa Estiu Jove, impulsades per la Regidoria de Joventut per a acompanyar a les persones joves durant el període estival, i ajudar-les a millorar les seues habilitats i destreses en diferents matèries d'interés, s'obrirà demà, dissabte 10 de juny, a les 10 del matí. I les places s'assignaran per l'ordre en el qual els i les joves s'hagen apuntat.
 

En total, l'Ajuntament ha oferit més de 1500 places per a joves de la ciutat de València d'entre 12 i 30 anys. I entre les activitats programades, que es realitzaran del 29 de juny al 14 d'agost de 2023, es troben cursos d'anglés, valencià, alemany i francés. També es desenvoluparan tallers de teatre, dansa (contemporània, hip-hop, jazz i inclusiva, jazz i funk), altres relacionats amb el disseny (lettering, fotografia, vídeo i brodat), i rutes nocturnes.

A més, també s'han organitzat eixides multi aventura i iniciatives relacionades amb l’esport com per exemple rocòdrom, futbol femení, vela i rem, i altres activitats nàutiques en La Marina, i dos campaments: Viu La Natura i un en anglés.

Per a inscriure's és imprescindible que la persona participant este dins del rang d'anys de naixement indicats en cada activitat i tinga una vinculació amb la ciutat de València (residència, estudis o treball) que haurà d'acreditar. Si s'observa que la persona no complix amb els requisits, serà eliminada de l'activitat.