S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimarts

26

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Campanya de conscienciació del reciclatge dels plàstics

Campanya de conscienciació del reciclatge dels plàstics
ANUL•LACIÓ TALLER DE RECICLATGE EN EL BARRI DE RASCANYA
El taller que estava previst hui dimarts 27 de desembre es trasllada al 2023.
Podeu trobar tallers mediambientals de residus al nostre estand d'Expojove, en Fira València. Disculpeu les molèsties.
 


​​​​​​​Taller i campanya de conscienciació del reciclatge al barri de Rascanya


El dimarts 27 de desembre realitzarem a la Plaça Músic Espí, un taller realitzat per 'Preciòs Plàstic València' on es mostrarà com transformar els residus plàstics en altres objectes.

Horari: De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.

El taller pretén conscienciar sobre la importància de reciclar i fer-ho d'una forma participativa, pràctica i dinàmica, al mateix temps que també s'ensenya el senzill i divertit que és transformar els residus plàstics en objectes, a més del positiu per al medi ambient, evitant que estos residus acaben a l’abocador (soterrats o incinerats), o pitjor encara al fons de la mar.

Es tracta de fomentar el reciclatge de residus plàstics i el foment de la seua transformació en objectes útils, a través de 3 màquines portàtils de codi obert que permeten realitzar tot el procés de reciclatge de manera íntegra per qualsevol persona, sense coneixements previs, aconseguint transformar residus plàstics en objectes o productes allargant la vida útil d’este material.

Les persones participants realitzen totes les fases del procés del reciclatge amb les seues pròpies mans, usant les màquines, d'una forma divertida, segura i també artística, sense oblidar la part més tècnica i mediambiental. Les creacions realitzades per les persones participants se les emporten a casa, des d'una maceta o un bol, fins a una trompa o uns mosquetons, entre altres objectes.

 

Polsa sobre la imatge i descarrega el cartell de la campanya (pdf 150 kb).